DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İsrafil Köse hayatını kaybetti

İsrafil Köse hayatını kaybetti

Dün Kadıköy’de geçirdiği motosiklet kazası sonrası hastaneye kaldırılan İsrafil Köse tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Dün Kadıköy’de geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan oyuncu İsrafil Köse’nin tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu.Gece saat 02:00 sularında beyin ölümü gerçekleşen Köse makineye bağlı olarak yaşamına devam ediyordu. Bugün öğlen saat 13:00’da makineden çıkarıldı.46 yaşındaki ünlü oyuncunun naaşı, Şirinevler Ulucami’den ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığına defnedilecek.israfil kose

Köse’nin menajeri Emin Albayrak, AA muhabirine açıklama yaptı

Sanatçının, çarpmanın etkisiyle 30-35 metre sürüklendiğini ifade eden Albayrak, “Beyin ve ciğerlerinde ağır hasar meydana geldi ve iç kanama geçirdi. Bu sabaha karşı 02.30 sularında beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak bir süre daha yaşadı ve saat 13.00 gibi makineden çıkarıldı.” diye konuştu.

“HEPİMİZ ŞOK İÇİNDEYİZ”

Köse ile aralarındaki bağın ağabey gibi olduğunu belirten Albayrak  “Birçok işte beraber bulunduk. Yıllarca her şeyimizi paylaştık. Bir daha İsrafil Köse gibi bir insan yeryüzüne gelmez. Çok nevi şahsına münhasır biriydi. İçimizi parçaladı. Hepimiz şu an şok içerisindeyiz. Sanatçılar, yapımcılar, set çalışanları burada. Herkes perişan oldu.Türkiye’nin her yerinden belediye başkanları, milletvekilleri herkes arıyor. Çünkü o herkesin insanıydı.”Sanatçının yaklaşık 1,5 ay önce boşandığı Şengül Zeybek’de “Abdullah Şafak isminde 20 aylık bir çocuğum var. Çocuğum babasız kaldı. Ona ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben bu kazanın peşini bırakmayacağım. Maalesef gülen adamımızı kaybettik.” dedi.