DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İşte Kısmetse Olur’da elenen isim! (4 Aralık 2016)

İşte Kısmetse Olur’da elenen isim! (4 Aralık 2016)

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Haftanın birincileri kim oldu? Kısmetse Olur evine veda eden isim final gecesinden önce ifşa oldu! İşte elenen isim..Alışıla gelmiş izdivaç programlarının dışında olan Kısmetse Olur’da bu hafta hiç yaşanmamış olaylar yaşandı. Bu hafta evde çalan siren sesleri tüm adayları korku içine saldı. Çalan siren seslerinin ardından gelinler evine gelen

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Haftanın birincileri kim oldu? Kısmetse Olur evine veda eden isim final gecesinden önce ifşa oldu! İşte elenen isim..Alışıla gelmiş izdivaç programlarının dışında olan Kısmetse Olur’da bu hafta hiç yaşanmamış olaylar yaşandı. Bu hafta evde çalan siren sesleri tüm adayları korku içine saldı. Çalan siren seslerinin ardından gelinler evine gelen Seda Hanım, bu seslerin hayra alamet olmadığını söyledi. Belirlenen sarı topların üzerilerine gelin adaylarının baş harfleri yazılmıştı. Kara torbaya giren bu toplardan çekiliş yapılacaktı. Seda hanımın torba içerisinden çektiği topların üzerinde R, G-G, D ve M harfleri vardı. Yani Mehtap Taşkıran, Gamze Göktürk, Rabia Karaca ve Didem Delen kuradan çıkan isimler oldu. Gelinler evini izleyen damat adayları ise hem korku hemde heyecan içerisinde neler olacağını bekliyordu. Sonrasında ise ekranda ‘Kurada çıkan gelin adayları arkadaşları ile vedalaşsın’ yazısı çıktı. BU yazı üzerine evden eleneceklerini düşünen gelin adayları gözyaşlarına boğuldu. Bu yazının sonrasında da ‘Gelin adayları damatlar evine gitsin, arkadaşları ile vedalaşsın’ yazısı çıktı. Moralleri son derece bozuk olan gelin adayları Gamze Göktürk, Mehtap Taşkıran, Rabia Karaca ve Didem Delen damatlar evine gitti. Gelin adaylarının ilgilendiği damat adayları onları kucaklayarak duygusal anlar yaşadılar.

Gamze Göktürk eve veda etti

kismetse-olur-gamze-gamze-gokturkYapılan kura ile eve veda eden gelin adaylarını damatların kurtaracağı söylendi. Eve geri dönen gelin adaylarından birinin eve veda etmesi için damat adaylarına soruldu. Ve en çok oyu alan Gamze Göktürk eve veda eden isimlerden oldu.

Kısmetse Olur’da haftanın birincileri

kismetse-olur-elenenKısmetse Olur evinde bu hafta birinci olan isimler Hazal Babalık ve Semih Kurtulmuş oldu. Yaşadıkları aşk ile halkın gözüne giren çiftin bu ilişki oldukça destekleniyor. Çiftin birinci olmasının sebebi ise bu hafta annelerinin eve gelip tanışması olduğu düşünülüyor.

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

nazli-ceylan-kismetse-olurOldukça fırtınalı bir hafta geçiren Kısmetse Olur evine veda eden isim final gecesinden önce ifşa oldu. Pazar günü yapılacak olan final gecesinde elenmesi yönünde en çok ismi yazılan aday gelinler evinden Nazlı oldu. Çeki Semih Kurtulmuş’un alması ile birlikte Nazlı eve veda etti. Nazlı’nın yerine gelen isim olarak da Melis geldiği iddia ediliyor. Bakalım onuda izleyip göreceğiz 🙂Didem Delen hakkındaki iddialar için tıklayın…