DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İtalya’da şiddetli deprem!

İtalya’da şiddetli deprem!

İtalya dün akşam saatlerinde 5,4 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Deprem bölgenin tam 3 kilometre derinliğinde meydana geldi.\r\n\r\n

İtalya dün akşam saatlerinde 5,4 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Deprem bölgenin tam 3 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremde ölen yada yaralanan olmadı.İtalya’nın en önemli ve merkezi bölgelerinden biri olan Marche’de dün akşam deprem meydana geldi. İtalya’nın başkenti Roma’nın 200 km kuzeydoğusunda Macerata vilayetinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem yerin tam 9 km derinliğinde yaşandı. Büyük sarsıntının sonrasında da küçük küçük sarsıntılar yaşansa da, ölen yada yaralananın olmadığı açıklandı.

İtalya’da büyük deprem!

italya-depremŞiddetli depremin ardından İtalyan Rai News 24 kanalında yer alan haberde, Castel Sant’angelo’da depremin etkisi ile elektriklerin kesildiğini ve şehrin karanlığa gömüldüğü bilgisi yer aldı. 5,4 büyüklüğündeki deprem Roma’da da ciddi şekilde hissedildi.

Binlerce göçmen son anda kurtarıldı

Libya açıklarında binlerce göçmen son anda kurtarıldı. İtalyan sahil güvenliği 4 bin 650 göçmeni kurtarırken 28 göçmen hayatını kaybetti.İtalyan sahil güvenliğinden gelen açıklamada, Libya açıklarında 33 farklı tekneden 4 bin 650 kişinin kurtarıldığı belirtildi. 4 bin 650 göçmen sağ bir şekilde kurtarırken 28 göçmeninde cansız bedenini bulduğunu açıkladı.

Binlerce göçmen  30’dan fazla operasyonla kurtarıldı

libya-binlerce-gocmenLibya açıklarındayken kurtarılan göçmenler için bu zamana kadar 30’dan fazla operasyon gerçekleştirildiği açıklandı. Cansız bedenlerine ulaşılan göçmenlerin kimlikleri ile ilgili olarak net bir açıklama yapılmadı.