DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kanada’da Müslüman gence feci dayak!

Kanada’da Müslüman gence feci dayak!

Kanada’da yaşayan 15 yaşındaki Müslüman genç, iki vatandaş tarafından feci şekilde darp edildi. Gencin omuriliğinde ciddi zarar gördüğü açıklandı.\r\n\r\n

Kanada’da yaşayan 15 yaşındaki Müslüman genç, iki vatandaş tarafından feci şekilde darp edildi. Gencin omuriliğinde ciddi zarar gördüğü açıklandı.Kanada’nın Hamilton kentinde yaşayan 15 yaşındaki Müslüman genç feci şekilde darp edildi. Yaşanan bu korkunç olay ile ilgili Hamilton polisinden yapılan açıklamada, darp gören Müslüman gencin Pakistan asıllı bir ailenin çocuğu olduğu ve adının da Nuh Rabbani olduğu belirtildi. Pakistanlı Müslüman genç katıldığı bazı yarışmalardan akademik ödüller kazanmış Saltfleet Lisesi’sinde ikinci sınıf öğrencisi olarak okuyordu. 26 kasım 2016 tarihinde gece saatlerinde iki kişi tarafından saldırıya uğradı.

Müslüman gencin vücudunda çok sayıda kırık var

nuh-rabbaniPakistanlı 15 yaşındaki Nur Rabbani, gece saatlerinde ellerinde beyzbol sopası bulunan kişilerin saldırısına uğradı. Beyzbol sopaları ile vücuduna ağır darbeler alan gencin çenesi, kafatası ve kaburgaları kırıldı. Aldığı bu kırıkların yanı sıra gencin omuriliğinde de kırıklar olduğu açıklandı. Olay yerinde bulunan vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan gence ilk müdahale olarak beynindeki toplanan kan alındı. Ve Nuh Rabbani’nin tedavisinin hala devam ettiği açıklandı.İki kişi tarafından feci şekilde darp edilen Nuh Rabbani’nin tedavi masrafları için yardım kampanyası başlatıldı. Kuzeninin internet üzerinden başlattığı kampanya da çok kısa süre içerisinde 33 bin dolardan fazla paranın toplandığı söylendi. Saldırganların kimliğinin belirlenmesinin ardından polis arama çalışmaları başlattı.