DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kelopesia nedir? Nasıl kullanılır? Ne zaman çıkacak?

Kelopesia nedir? Nasıl kullanılır? Ne zaman çıkacak?

Kelopesia nedir, Ne zaman çıkacak? İlaç mı krem mi? Diğer saç dökülmesini durduran şampuan ve ilaçlar gibi geçici süre mi etkili olacak?Bu yazımızda piyasaya çıkması merakla beklenen Kelopesia ürünü hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik. Kelopesia Nedir? Kelopesia nedir sorusuna cevap vermeden önce ürünle ilgili aylar geçmesine rağmen resmi bir açıklama yapılmadığını ve ürün

Kelopesia nedir, Ne zaman çıkacak? İlaç mı krem mi? Diğer saç dökülmesini durduran şampuan ve ilaçlar gibi geçici süre mi etkili olacak?Bu yazımızda piyasaya çıkması merakla beklenen Kelopesia ürünü hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik.

Kelopesia Nedir?

Kelopesia nedir sorusuna cevap vermeden önce ürünle ilgili aylar geçmesine rağmen resmi bir açıklama yapılmadığını ve ürün hakkında söylemler dışında bir şeyin olmadığının altını çizelim.Kelopesia nedir? Kelopesia erkeklerin saç dökülme sorununu ortadan kaldıracağını vadeden, peruklara, saç ekimlerine, losyonlara son vereceğini iddia eden bir saç ürünüdür.Yani Yeditepe Üniversitesi iddia ettiği vaatleri gerçekleştirebilirse, dünya çapında devrim niteliğinde bir  ürün meydana gelecek.Kellik sorununa, sünnet derilerinden elde edilen dokularla çözüm bulunduğu iddia ediliyor.Yani yıllarca erkeklerin yaşadığı kellik sorununun dermanı kendilerindeymiş 🙂kelopesia ne zaman cikacak

Kelopesia ne zaman çıkacak?

Yeditepe Üniversitesinin geliştirdiği kremi, Üniversitenin kurucularından Badrettin Dalan, 2016’nın Mart ayında düzenlediği basın toplantısında Kelopesia’nın en geç 1.5-2 ay sonra eczanelerde olacağını açıklamıştı.Ancak açıklamanın ardından aylar geçmesine rağmen ürün ile ilgili hiçbir resmi açıklama yapılmadıBunun üzerine bizzat Yeditepe Üniversitesi’nin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdim ve kremin Aralık ayına kadar çıkmasının planlandığını öğrendim.

Kelopesia nasıl kullanılacak?

Ürünün nasıl kullanılacağına gelecek olursak, Yeditepe Üniversitesi’nden henüz resmi bir bilgi paylaşılmadığı için burada kişisel araştırmalarım sonucu fikrimi belirtiyorum. Kelopesia ürününün minoxil forte sprey, bioxin serum veya şampuan olarak piyasaya sunulaması bekleniyor.