DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kiralık Aşk bugün yok mu? 6 Ocak 2017

Kiralık Aşk bugün yok mu? 6 Ocak 2017

Kiralık Aşk bugün neden yok? Kiralık Aşk bugün yok mu? 6 Ocak 2017 . Kiralık Aşk yayından mı kaldırıldı? Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı izle..\r\n\r\n

Kiralık Aşk bugün neden yok? Kiralık Aşk bugün yok mu? 6 Ocak 2017 . Kiralık Aşk yayından mı kaldırıldı?  Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı izle..Başrolleri Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı büyük izleyici kitlesi olan Kiralık Aşk dizisi bugün neden yok? Tüm kesimin ilgili ve heyecanla beklediği yeni bölüm yayınlanmadı. Ve herkesin aklında tek bir soru ‘Kiralık Aşk bugün neden yok?’. Sorunun cevabını merak eden herkes internete başvurdu. Peki Kiralık Aşk bugün neden yayınlanmadı? Yoksa yayından mı kaldırıldı.

Kiralık Aşk bugün yok mu? 6 Ocak 2017

Bu hafta bir çok dizi yılbaşı dolayısıyla ekranlara gelmedi. Kiralık Aşk’ın da bu nedenden dolayı yeni bölümü yayınlanmadı. Yeni bölümü yayınlanmayan tüm diziler haftaya kendi günlerinde yayınlanacak. Kiralık Aşk’ın son bölümünde yaşananlardan sonra yeni bölümü heyecanla bekleniyordu. Fakat hem yılbaşı hemde Reina saldırısının ardından diziler bir hafta ertelenme kararı aldı. Star Tv’de bugün Kiralık Aşk’ın yeni bölümünün yerine Türk sinemasının efsane serilerinden olan Hababam Sınıfı ekranlara gelecek. Cuma akşamları ekranlara gelen diziler arasında en çok izlenen Arka Sokaklar’da yer alıyordu. Fakat o da bugün yayınlanmayacak.

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı

Arka Sokaklar bugün neden yok? 6 Ocak 2017

Arka Sokaklar bugün neden yayınlanmıyor? Arka Sokaklar bugün neden yok? 6 Ocak 2017.  Arka Sokaklar’ın yeni bölümü ne zaman? Arka Sokaklar’ın yerine bugün ne var?Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Arka Sokaklar bugün neden yok? Cuma akşamları bizleri ekrana başına topluyor. Her bölümü de heyecanla izleniyor. Bu akşam yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen izleyicilerine kötü haber geldi. Arka Sokaklar’ın bu akşam ki bölümü ekranlara gelmeyecek. Peki neden? Arka Sokaklar’ın yerine bugün Kanal D de ne olacak?2016 yılını başarı ile tamamlayan tüm oyuncular yılbaşına tatiline çıktı. Bunun yanı sıra yeni yıl gecesi İstanbul ünlü mekanlarından biri olan Reina’da yaşanan hain terör saldırısından ötürü bu hafta yeni bölümlere yer verilmedi. Sadece Arka Sokaklar değil bir çok dizilerin bu hafta yeni bölümleri yayınlamadı. Arka Sokaklar’ın yeni bölümü de haftaya Cuma akşamı saat 20.00 de heyecan dolu bölümü ile ekranlara gelecek.