DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 325. Bölüm Fragmanı İzle / 7 Ocak 2017

Kısmetse Olur 325. Bölüm Fragmanı İzle / 7 Ocak 2017

\r\n\r\n

Kısmetse Olur 325. Bölüm Fragmanı İzle / 7 Ocak 2017 . Kısmetse Olur 7 Ocak 2017 bölüm fragmanı izle. Yarın Kısmetse Olur’da neler olacak? Hazal eve geri mi döndü?Kısmetse Olur 325. Bölüm Fragmanı İzle / 7 Ocak 2017 . Kısmetse Olur 7 Ocak 2017 bölüm fragmanı izle. Yarın Kısmetse Olur’da neler olacak? Hazal eve geri mi döndü?Kısmetse Olur evi bir haftayı daha geride bıraktı. Bu hafta Adnan ile Didem’in evlilik teklifi izlenme rekorları kırdı. Birlikte Kartepe’ye giden çift heyecan dolu anlar yaşadı. Ardından da hazırlanan masada romantik yemek yediler. Tam o yemek esnasında cebindeki yüzüğü çıkaran Adnan, Didem’e evlenme teklifi etti. Bu mutlu dolu anları izleyen diğer adaylar da onların mutluluğuna eşlik etti.

Kısmetse Olur 325. Bölüm Fragmanı İzle / 7 Ocak 2017

Kısmetse Olur’un 325. bölüm fragmanı kendi internet sitesinde yayınlandı. Yine heyecan dolu bir gün bizleri bekliyor. Cumartesi gecesi finale son bir gün kala evde neler yaşanacak? Barış ve Gamze barışacak mı? Didem, Adnan’ın evlenme teklifini kabul edecek mi? Gökhan Sara eve tekrar dönecek mi? Tüm bu merak edilenler için yarın akşam 23.45’te ekranlara gelecek. Haftanın finali ise 8 Ocak 2017 tarihinde yayınlanacak. Peki Kısmetse Olur’da bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur 8 Ocak 2017 eve veda eden isim kim oldu? Haftanın Finali’nde kim elenecek? Elenen isimin yerine kim geldi?Kısmetse Olur’un Pazar akşamı ekranlara gelecek Haftanın Finali’nde elenen isim belli oldu. 8 Ocak 2017 tarihinde Kısmetse Olur evine veda eden isim ağızları açık bıraktı. Bu hafta elenecek olan isim diğerlerinden çok farklı herkes çok şaşıracak. Program hakkında gelen iddialar da yapım ekibinin reytingleri yükseltmek için çiftleri ayıracağı yer aldı. İlk olarak bu plana Hazal ve Semih’i ayırmakla başladı. Final gecesi elenen Hazal ile birlikte evden çıkan ve bir daha eve gelmeyen Semih diskalifiye olmuştu. Böylelikle ilk çifti ayırmış oldular.

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

İkinci planlanan ayrılık ise GökRab yani Gökhan ve Rabia oldu. Çalkantılı giden ilişkilerini noktalayan çiftin geri barışması beklenirken, olaylar çok farklı gelişti. Gökhan bu hafta diskalifiye oldu. Eve vedasına dayanmayan gelin adayların Sibel ise Gökhan’a olan aşkını itiraf etti. Ve tüm adaylar şoka uğradı. Rabia ise son haftalarda hep böyle bir hissin olduğunu söylemiş ama ikisinin de bu iddiaya karşı sert tepkileri olmuştu. Ama yapılan bu itiraf Rabia’nın iddialarını doğru çıkardı.

8 OCAK PAZAR KISMETSE OLUR’DA KİM ELENDİ?

GökRab çifti Gökhan’ın diskalifiye olması ile dağılmıştı. Bu hafta da eve veda eden isim Rabia Karaca oldu. Elenmesi için en çok ismi yazılan gelin adaylarından olan Rabia çok üzgün şekilde evden ayrıldı. GökRab çiftini de dağıtan yapımın şimdiki hedefinde ise OnAy çifti var. Bunun içinde Rabia’nın elenmesinin ardından ve Fenomen yarışmasındaki Onur Yüksel’e aşık olan Gül Köseoğlu eve girecek. Ve Onur’a talip olacak. Bu demek oluyor ki OnAy çiftini zor günler bekliyor.