DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 327. Bölüm Fragmanı İzle | 10 Ocak 2017 – Salı

Kısmetse Olur 327. Bölüm Fragmanı İzle | 10 Ocak 2017 – Salı

Kısmetse Olur’un yarınki fragmanı. Kısmetse Olur 327. Bölüm Fragmanı İzle | 10 Ocak 2017 – Salı . Kısmetse Olur 10 Ocak 2017 fragmanı izle. Gökhan Sara geri mi geliyor? Kısmetse Olur’un yarınki fragmanı internet sitesinde yayınlandı. Kısmetse Olur’un haftanın finali dün gece ekranlara geldi. Eve veda eden isim ise Rabia Karaca oldu. Rabia’nın elenmesinin ardından

Kısmetse Olur’un yarınki fragmanı. Kısmetse Olur 327. Bölüm Fragmanı İzle | 10 Ocak 2017 – Salı . Kısmetse Olur 10 Ocak 2017 fragmanı izle. Gökhan Sara geri mi geliyor?

Kısmetse Olur’un yarınki fragmanı internet sitesinde yayınlandı. Kısmetse Olur’un haftanın finali dün gece ekranlara geldi. Eve veda eden isim ise Rabia Karaca oldu. Rabia’nın elenmesinin ardından eve yeni giren gelin adayı Gözde kime talip oldu? Sibel’e gelen çiçekler neyi vurgulamaya çalıştı? Oy çokluğu ile evden ayrılması istenen Gökhan Sara tekrardan eve geri mi dönecek?Kısmetse Olur 327. Bölüm Fragmanı İzle | 10 Ocak 2017 – SalıKısmetse Olur 327. bölüm fragmanında OnAy çifti barışmış mı? Bugün aralarındaki sorunu çözemeyen Onur ve Aycan birbirilerine darılmıştı. Bakalım yarınki bölümde barışmışlar mı? Yeni gelen gelin adayının Berker’le hoş sohbeti bir aşk doğacağının habercisi mi olacak? İşte yarın yaşanacak olay 10 Ocak Salı fragmanında.. İzlemek için Kanal D’nin internet sitesinde yer aldı..

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 8 Ocak 2017 Haftanın Finali

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur 8 Ocak 2017 eve veda eden isim kim oldu? Haftanın Finali’nde kim elenecek? Elenen isimin yerine kim geldi?Kısmetse Olur’un Pazar akşamı ekranlara gelecek Haftanın Finali’nde elenen isim belli oldu. 8 Ocak 2017 tarihinde Kısmetse Olur evine veda eden isim ağızları açık bıraktı. Bu hafta elenecek olan isim diğerlerinden çok farklı herkes çok şaşıracak. Program hakkında gelen iddialar da yapım ekibinin reytingleri yükseltmek için çiftleri ayıracağı yer aldı. İlk olarak bu plana Hazal ve Semih’i ayırmakla başladı. Final gecesi elenen Hazal ile birlikte evden çıkan ve bir daha eve gelmeyen Semih diskalifiye olmuştu. Böylelikle ilk çifti ayırmış oldular.

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

İkinci planlanan ayrılık ise GökRab yani Gökhan ve Rabia oldu. Çalkantılı giden ilişkilerini noktalayan çiftin geri barışması beklenirken, olaylar çok farklı gelişti. Gökhan bu hafta diskalifiye oldu. Eve vedasına dayanmayan gelin adayların Sibel ise Gökhan’a olan aşkını itiraf etti. Ve tüm adaylar şoka uğradı. Rabia ise son haftalarda hep böyle bir hissin olduğunu söylemiş ama ikisinin de bu iddiaya karşı sert tepkileri olmuştu. Ama yapılan bu itiraf Rabia’nın iddialarını doğru çıkardı.

8 OCAK PAZAR KISMETSE OLUR’DA KİM ELENDİ?

GökRab çifti Gökhan’ın diskalifiye olması ile dağılmıştı. Bu hafta da eve veda eden isim Rabia Karaca oldu. Elenmesi için en çok ismi yazılan gelin adaylarından olan Rabia çok üzgün şekilde evden ayrıldı. GökRab çiftini de dağıtan yapımın şimdiki hedefinde ise OnAy çifti var. Eve veda eden Rabia’nın yerine giren aday da Gözde oldu.