DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur Didem Delen evli çıktı? Kocası kim?

Kısmetse Olur Didem Delen evli çıktı? Kocası kim?

Kanal D’nin tüm seyircileri ekran başına topladığı evlilik programı Kısmetse Olur’da yeni bir skandal yaşandı. Gelin adaylarından Didem Delen evli mi? Kısmetse Olur Didem’in kocası kim?\r\n\r\n

Kanal D‘nin tüm seyircileri ekran başına topladığı evlilik programı Kısmetse Olur’da yeni bir skandal yaşandı. Gelin adaylarından Didem Delen evli mi? Kısmetse Olur Didem’in kocası kim?Kısmetse Olur ikinci sezona da bomba gibi başladı. Hafta sonu gerçekleşen final bölümünün ardından şok edici bir gelişme yaşandı. Elenmesi yönünde isimleri yazılan isimler Gelinler evinden Esra Yağan ve Damatlar evinden geçen sezondan kalan yarışmacı Semih Kurtulmuş oldu. 10.000 bin liralık ödülün sahibi Kısmetse Olur evinden elenen isimin belli olmasında büyük rol oynamıştı. Tüm nefesler tutulmuş çekin sahibinin açıklanması bekleniyordu. Çeki Aycan Varışlı alırsa Esra Yağan elenmekten kurtulup, gelin adayı Hazal Babalık ile yeni bir yola giren damat adayı Semih Kurtulmuş eve veda eden isim olacaktı. Fakat korkulan olmadı. 10.000 bin liralık ödülün sahibi Gökhan Sara oldu ve eve veda eden isim Esra Yağan oldu.

Kısmetse Olur’da Ayça ve Mehtap bombası

Haftanın finalinde eve Esra Yağan’ın veda etmesinin ardından yeni gelecek olan gelin adayı büyük merak konusu uyandırdı. Geçen sezona Emre Ubeyli ile yaşadığı aşkla damga vuran Ayça Ekin Beğen eve yeni giren adaylardan oldu. Yarışmacılar Ayça’yı görünce büyük şok yaşadılar. Fakat bununla da kalmadı. Geçen sezon kavgalarıyla adından sıkça söz ettiren Mehtap Taşkıran’da eve yeni giren gelin adayı oldu.

Kısmetse Olur Didem Delen evli çıktı!

kismetse-olur-adnan-didem-evli-ciktiGelinler evinde kimin Semih’in isminin yazdığı tartışılırken damatlar evine gelen vtr (Video, kaset, kaydedici) ile tüm adaylar büyük şok yaşadı. Geçen sezondan dost olup bu zamana kadar dostluklarını en üst seviyede devam ettiren Adnan ve Semih, Didem’in yazdığı isimle neye uğradıklarını şaşırdılar. Adnan Kızıltaş ile tanışma yolunda olan Didem Delen, elenmesi yönünde Semih’in ismini yazmıştı. Vtr’nin ardından sinirlerine hakim olamayan Adnan soluğu gelinler evinde aldı. Didem ile büyük tartışma yaşayan Adnan ortalığı birbirine kattı ve evi terk etti. Yaşadıkları karşısında gözyaşlarına boğulan Didem’i arkadaşları yalnız bırakmadı. Tam da o esnada Mehtap dışarıdan gelen ‘Didem Delen evlenip boşanmış’ şeklindeki iddialarının doğruluğunu öğrenmek için Didem’e bu soruyu yöneltti. Mehtap’ın yöneltiği ‘Bu iddialar doğru mu?’ sorusuna ise olumlu yanıt verdi.Didem Delen ağlayarak yaşadığı anları anlatırken ‘ Bundan 7 – 8 sene önce idi. Büyük bir aşk yaşayıp nikah kıydık olmadı bitti gitti. Adam gidip evlendi, çoluğu var çocuğu var ne diye gelip anlatayım’ şeklinde konuştu. Şimdi merak edilen tek şey ise tanıma yolunda olduğu damat adayı Adnan Kızıltaş’ın bu duruma ne tepki vereceği oldu. Didem Delen’in kocasının kim olduğu konusunda net bir bilgi yok.

DİDEM DELEN O SES’E KATILDI MI?

Ayrıca Didem’in tv8’in yarışma programı ‘O Ses Türkiye’ye de katıldığı iddia edildi. İddialar üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Didem Delen, O Ses Türkiye’ye katılmadığını oradaki yarışmacı ile benzerliği dışında bir bağının olmadığını açıkladı.