DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur Gamze Göktürk diskalifiye mi oldu?

Kısmetse Olur Gamze Göktürk diskalifiye mi oldu?

Kanal D’nin evlilik programı Kısmetse Olur’da bir ilk yaşanıyor. Program daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yapıyor. Kısmetse Olur Gamze Göktürk diskalifiye mi oldu? Gamze Göktürk neden diskalifiye oldu?\r\n\r\n

Kanal D’nin evlilik programı Kısmetse Olur’da bir ilk yaşanıyor. Program daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yapıyor. Kısmetse Olur Gamze Göktürk diskalifiye mi oldu? Gamze Göktürk neden diskalifiye oldu?Kısmetse Olur’un geçen sezon ki bölümlerinde hiç rastlamadığımız bir olay yaşanıyor. Daha önce bu nedenden dolayı bir diskalifiye olayı yaşamamış Kısmetse Olur evi ilke imza atıyor. Bu hafta internete sızan iddialardan biri de gelin adaylarından Gamze Göktürk’ün evden diskalifiye edildiği oldu. Gelen iddialara göre hafta sonu ekranlara gelecek olan bölümde Gamze Göktürk’ün evdeki saldırgan tavrı, sürekli kavgaya meyilli olmasından dolayı programda daha fazla kalmaması olacak. Eleme gecesi diskalifiye edilecek gelin adayı Gamze ile birlikte 2 kişi eve veda edecek. Diğer isim ise elenme yönünde en çok ismi yazılan aday olacak.

Gamze Göktürk diskalifiye edildi

kismetse-olur-gamze-gamze-gokturkGelin adayı Gamze evde birçok kavganın olmasına neden olmuş adaydı. Sürekli erkeksi tavrı ve karşısındakilere verdiği tavır ile büyük tepki topluyordu. Bunları hatırlayacak olursak, Kısmetse Olur’un gözde gelin adaylarından biri olan Hazal Babalık ile büyük bir tartışma yaşayıp eline geçen bardağı gelin adaylarının üzerine fırlatmıştı. Diğer akıllara kazınan bir olay da damat adaylarından Semih Kurtulmuş ile yaşadığı tartışmaydı. Gelinler evine gelen damat adayları ile sohbette bulunan Gamze, Semih’in bir lafına sinirlenip sandalyeyi ayağıyla itip yere atmıştı. Yapım ilk defa yerinde bir karar vererek, Gamze’yi diskalifiye etme kararı aldı.

Melis evi birbirine kattı

Bu hafta eve ziyaret için gelen eski geçen sezondan gelin adayı Melis Buse Betkayan evi birbirine kattı. Gelinler evine gelen Melis Buse’yi görenler şoke oldu. Burada birçok gelin adayı ile tartışmada bulunan Melis, damatlar evine gitti.  Damatlar ise onu görünce gözleri parladı. Gökhan ve Semih’e daha yakın davranan Melis, gelin adaylarını çileden çıkardı. Bu duruma daha fazla dayanamayan Hazal ve Rabia damatlar evini bastı. Melis’i evde gören herkesin aklına ‘Melis eve geri mi döndü?’ sorusu geldi. Ama Melis Kısmetse Olur evine sadece ziyaret için gelmişti. Damat adaylarından Şahin ise Melis’i çok beğendiğinin sürekli altını çizdi.