DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Melis Buse Betkayan, Kısmetse Olur’a geri mi döndü?

Melis Buse Betkayan, Kısmetse Olur’a geri mi döndü?

Fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’un en ses getiren yarışmacısı Melis Buse Betkayan, eve geri mi döndü? Melis’i gören adaylar bakın ne yaptı?\r\n\r\n

Fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’un en ses getiren yarışmacısı Melis Buse Betkayan, eve geri mi döndü? Melis’i gören adaylar bakın ne yaptı?Kanal D ekranlarının en sevilen programları arasında yer alan Kısmetse Olur programı her geçen gün yeni bir heyecana imza atıyor. Son final gecesi yaşananlar tüm izleyenleri şoke etti. Eleme gecesi bir yolda olan Gökhan Sara ve Rabia Karaca çiftinin büyük aşkı son buldu. Rabia Karaca’nın bir gece kulübündeki şok görüntüleri Gökhan Sara ve tüm adayların ağzını açık bıraktı. Gördükleri karşısında tepkisini ilişkisini sonlandıran Gökhan Sara büyük bir çöküş yaşadı. Rabia ise yaşananları gözyaşları içinde izledi.

GÖKRAB AŞKI KÖTÜ BİTTİ

Final gecesinin en önemli anı olan oylama zamanı gelmişti. Damat adayları Rabia’nın bu görüntüleri karşında onu yazmayı tercih etti. Rabia’nın yanı sıra ismi en çok yazılan gelin adaylarından biri de Gamze Taşkın oldu. Gamze Taşkın’ın son günlerde Aycan ve Onur çiftine yaptıkları yazılmasına neden sebep oldu. Ayağa kalkan Aykut ve Rabia, çeki alanın belli olmasının ardından eve veda edecekti. Haftanın birincileri Hazal Babalık ve Onur Yüksel büyük bir heyecan içinde bekliyordu. Hazal, son zamanlarda yaşanan Rabia – Aycan krizinden dolayı eve veda eden ismin Rabia olması için çeki Onur Yüksel’in almasını istedi. Onur Yüksel ise Gökhan’ın üzüntüsü ve aşkından dolayı çeki almak istemiyordu. Fakat halk bu hafta Hazal Babalık’ı birinci seçmişti. Çeki Hazal’ın alması ile birlikte eve veda eden isim Aykut Alagöz oldu.

KISMETSE OLUR MELİS BUSE BETKAYAN EVE GERİ Mİ DÖNDÜ?

kismetse-olur-melis-1Pazartesi gününün sona ermesi ile yarın ki fragman da bomba bir olay yaşandı. Yayınlanan fragman da geçen sezonunun yarışmacılarından akıllara kazınmış gelin adayı Melis Buse Betkayan eve geldi. Gelinler evine ilk girişinde Mehtap ile kucaklaşan  Melis Buse Betkayan’ı gören gelin adayları neye uğradıklarını şaşırdılar. Fragmanı izleyen izleyicilerin aklına ‘Melis, Kısmetse Olur’a geri mi döndü?’ oldu. Programdan net bir açıklama gelmese de Melis’in ziyaret için eve geldiği düşünülüyor.kismetse-olur-melis-2Melis hem damatlar evini hemde gelinler evini birbirine kattı. Damatlar evine giden Melis, geçen sezondan aday olduğu Semih Kurtulmuş’a ‘Seni özlemişim Semih yaaa’ dedi. Semih’in gelin adayı olan Hazal buna nasıl tepki verecek? Herşey yarın ki bölüm ile ortaya çıkacak ve tüm sorularımız yanıt bulacak.