DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
O Hayat Benim dizisinden kimler ayrıldı?

O Hayat Benim dizisinden kimler ayrıldı?

100. bölümüyle sezon finali yapan Fox Tv’nin en başarılı dizilerinden olan ‘O Hayat Benim’de yaprak dökümü devam ediyor. Yeni sezonda kimler yok?

Fox Tv’nin başarılı dizisi ‘O Hayat Benim’de yaprak dökümü devam ediyor. 100. bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni sezonunda bir çok ayrılık yaşanacak.Magazin gündeminden düşmeyen diziden ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor.

 2014 yılından beri devam eden dizinin bu sezon final yapacağı düşünüyordu. Beklentilerin tam tersi gerçekleşti ve dizinin yeni sezonda da devam edeceği duyuruldu. Birçok entrikanın döndüğü dizi bu sezona nasıl devam edecek büyük merak konusu haline geldi.

Şimdilik diziden ayrıldığı kesinleşen oyuncular;

ezgi-asaroglu
1- Ezgi Asaroğlu (Bahar): Dizinin en önemli karakterlerinden biri… Hatta en önemli karakteri. ‘Tükenmişlik sendromu’na girdiği iddia edilen güzel oyuncunun diziden ayrıldığı yapımcı tarafından da duyurulmuştu. Güzel oyuncunun sevgilisi Keremcem ile ayrılması da diziden ayrılma nedeni olarak ortaya atılan iddialar arasında.
Ahu Sungur
2- Ahu Sungur (Hülya): Şüphesiz dizinin sevilmeyen karakterlerinden biri. Ama şahsi düşüncem tuzu biberiydi. Efsun az çekmedi Hülya’dan. Güzel oyuncu Ahu Sungur’un da diziden ayrıldığı açıklandı.
zerrin-sumer
Ayca Damgaci
Zerrin Sümer (Ganiment), Ayça Damgacı (Muzaffer): Dizinin üçüncü sezonunda kadroya dahil olan iki başarılı oyuncunun da diziden ayrıldığı açıklandı.
hamdi alkan
Diziden ayrılan bir isim de 2014 yılından bu yana Yönetmen koltuğunda oturan Hamdi Alkan oldu. Alkan’ın yeni sinema filmi için kampa girdiği ve senaryo yazmaya başladığı söyleniyor.
kerem cem
Bir iddia da Keremcem’in diziden ayrıldığı yönünde. Dizide ve gerçekte Ezgi Asaroğlu ile sevgili olan Keremcem’in ayrılma nedeni de biten ilişkisi olduğu iddia edildi.
Bu kadar kayıptan sonra dizinin yeni sezona nasıl başlayacağı büyük merak konusu. ‘O Hayat Bahar’ındı’… Senaryo nasıl devam eder ilerleyen günlerde hep beraber izleyip göreceğiz…