DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Okullar tatil edilecek mi? 9 Ocak Pazartesi kar tatili var mı?

Okullar tatil edilecek mi? 9 Ocak Pazartesi kar tatili var mı?

9 Ocak Pazartesi okullar tatil edilecek mi? İstanbul’da hayatı felç eden kar ne zaman bitecek? Vali açıklama yaptı mı? Pazartesi hangi illerde okullar tatil? 9 Ocak kar tatili var mı? İşte ayrıntılar; Meteoroloji günler öncesinden İstanbul’da hafta sonu yoğun kar yağışının geleceğini duyurmuş ve vatandaşlara evlerinden çıkmaması konusunda uyarıda bulunmuştu. Meteorolojinin uyarısını dinlemeyip araçlarıyla kar

9 Ocak Pazartesi okullar tatil edilecek mi? İstanbul’da hayatı felç eden kar ne zaman bitecek? Vali açıklama yaptı mı? Pazartesi hangi illerde okullar tatil? 9 Ocak kar tatili var mı? İşte ayrıntılar;

Meteoroloji günler öncesinden İstanbul’da hafta sonu yoğun kar yağışının geleceğini duyurmuş ve vatandaşlara evlerinden çıkmaması konusunda uyarıda bulunmuştu. Meteorolojinin uyarısını dinlemeyip araçlarıyla kar lastiği olmadan yola çıkan onlarca sürücü kaza yaptı.Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı tüm şiddetiyle devam ederken öğrencilerin kafasında tek bir soru var. “Okullar tatil edilecek mi?” Meteorojinin hava tahminine göre kar pazartesi günü de devam edecek. İstanbul Valisi Vasip Şahin konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapmadı.

9 Ocak Pazartesi Okullar Tatil Olacak mı?

İstanbullular dün akşamdan bu yana yurdu etkisi altına alan youn kar yağışının ardından Vali Vasip Şahin’den tatil haberi bekliyor. Sosyal medya üzerinden Valiye binlerce öğrenci mesaj gönderiyor. Peki 9 Ocak Pazartesi günü İstanbulda okullar tatil olacak mı? Meteoroloji pazartesi günü de kar yağacağını duyurdu. Kar yağışının bu şekilde devam ederse büyük ihtimalle okullar tatil edilecek.

İstanbul Valisi Vasip Şahin’den kar açıklaması

Okulların tatil olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapmayan Şahin, Avcılar rampasında kayan araçlara Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından müdahale edildiğini,Boğaz köprüleri, Kuzey Marmara Oto Yolu, Tem ve E-5 güzergahlarının ulaşıma açık olduğunu, yoğun yağış nedeninden dolayı trafiğin yavaş ilerlediğini belirtti.Ayrıca Şahin, sürücüleri kurallara ve uyarılara uyma konusunda uyarırken zincir takmanın ulaşım güvenli bakımından büyük önem teşkil ettiğini belirtti.Vali Şahin, resmi twitter hesabından yaptığı son açıklamada “An itibariyle İstanbul’da köprüler, ana arterler, otoyollar, metrolar trafiğe açık. Sürücülerin kural ve ikazlara uymalarını rica ediyorum.” dediŞimdi tüm gözler Vasip Şahin‘in üzerinde. Pazartesi günü okullar tatil edilecek mi? Yapılan açıklamalardan sonra belli olacak.