DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Özbekistan’ı yasa boğan haber

Özbekistan’ı yasa boğan haber

Özbekistan bugün gelen haberle sarsıldı. 78 yaşındaki Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov, beyin kanaması geçirdi. İşte Kerimov’un son durumu..\r\n\r\n

Özbekistan bugün gelen haberle sarsıldı. 78 yaşındaki Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov, beyin kanaması geçirdi. İşte Kerimov’un sn durumu..Cumartesi günü beyin kanaması geçiren Cumhurbaşkanı İslam Kerimov’un acı haberini kızı Lola Kerimova, sosyal medya hesabından duyurdu. Lola Kerimova, babasının beyin kanaması geçirdiğini ve acil olarak hastaneye kaldırıldığını yazdı.

Kerimov’un durumu belirsiz!

islam-kerimov-beyin-kanamasiAcı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Lola Kerimova, çıkacak herhangi bir dedikodu ve yalan habere karşı açıklama yapmak istediğini vurguladı. Babası İslam Kerimov’un durumu hakkında bilgi verdi. Babasının durumunun normal seyrettiğini ne iyi ne de kötü bir yorum yapmanın doğru olmadığı belirtti. Lola Kerimova, “Şu anda, herhangi bir tahminde bulunmak için çok erken” dedi.Kızı 1989 yılından bu yana Özbekistan’ı koruma altına alan İslam Kerimov’a dua edenlere teşekkür etti. Ve çıkan yalan haberlere itibar edilmemesini rica etti.