DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Polis okuluna hain saldırı!

Polis okuluna hain saldırı!

Pakistan’da bir polis okuluna yapılan saldırı sonucu 20 kişi ağır yaralandı. İşte Belucistan Emniyet Müdürlüğünden yapılan ilk açıklama..\r\n\r\n

Pakistan’da bir polis okuluna yapılan saldırı sonucu 20 kişi ağır yaralandı. İşte Belucistan Emniyet Müdürlüğünden yapılan ilk açıklama..Pakistan’ın Belucistan eyaletinde faaliyet gösteren bir polis okuluna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı yapan zanlılar polis eğitim merkezine gizli bir şekilde sızdılar. Polis eğitim merkezine sızan saldırganlar 20 kişiyi yaraladı. Bu yaşanan saldırının hedef alındığı yurtta tam 200 polis olmak için eğitim alan adayın olduğu bildirildi.

Polis okuluna yapılan saldırıyı 6 kişi gerçekleştirdi

polis-okuluna-saldiriSaldırının hemen ardından Belucistan Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, saldırıyı 6 kişinin gerçekleştirdiği açıklandı. Bu 6 kişinin Kuetta kentindeki polis eğitim merkezine sızıp, yurda silahlı saldırı düzenledikleri ifade edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ile saldırganlar arasında çatışma çıktı. Çatışmada 6 polis adayının yaralandığı açıklandı. Asker güçlerin  polis eğitim merkezine yönelik operasyon başlattığı belirtilen açıklamada, bazı öğrencilerin rehin alınmış olabileceğinin de altı çizildi.