DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman yapılacak?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman yapılacak?

Türkiye temsilcimiz Beşiktaş’ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi bu akşam saat 19:00’da Monaco’da yapılacak.

Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi bu akşam saat 19:00’da Monaco’da yapılacak.Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak 22 takım ve play-off eleme turundan gelen 10 takım, 8 gruba ayrılacak. 7 yıl aradan sonra Türkiye ligi şampiyonu Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi kurasına 4. torbadan girecek.Toplamda 32 takımın katılacağı kurada torba dağılımı, UEFA’nın kulüpler sıralamasında aldığı puanlara göre dağıtılacak.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda?

Kura çekimini canlı olarak takip etmek isteyenker TRT Spor veya TivibuSpor’dan canlı olarak izleyebilirler.TRTSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

32 Takımın dağıtılacağı torba sıralaması şöyle;

1. torba: Real Madrid, Barcelona, Leicester City, Bayern Münih, Juventus, Benfica, Paris Saint-Germain, CSKA Moskova2. torba: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Porto, Napoli, Bayer Leverkusen3. torba: Basel, Tottenham, Dinamo Kiev, Lyon, PSV Eindhoven, Sporting Lizbon, Club Brugge, Borussia Mönchengladbach4. torba: Celtic, Monaco, Beşiktaş, Legia Varşova, Ludogorets, Dinamo Zagreb, Kopenhag, Rostov13-14 Eylül’de başlayacak Şampiyonlar Ligi grup maçları 6-7 aralık tarihine kadar devam edecek.