DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Samsung, Galaxy S7 modelini de toplayabilir!

Samsung, Galaxy S7 modelini de toplayabilir!

Note 7 modelinde yaşanan problemden dolayı ürünün satışını dünya genelinde durduran Samsung’un Galaxy S7 modelinin de yakında satışı durdurulabilir.

Teknoloji devi Samsung’un merakla beklenen Galaxy Note 7 modelinde büyük skandala imza atmıştı. Note 7’de çıkan problemler sonrası Samsung cihazın satışını dünya genelinde durdurmuş ve değişim programı duyurulmuştu.Ortaya atılan son iddia problemlerin Note 7 ile sınırlı kalmayacağı yönünde.Galaxy s7  ve Galaxt s7 Edge modellerinde yanma şikayetleri artıyor.galaxy-s7

İddiaların aslı var mı? Samsung açıklama yaptı mı?

İddiaların doğru mu? Bu sorunun cevabı henüz netlik kazanmadı.ABD ve Filipinlerde üst üste yaşanan ve basına yansıyan fotoğraflar Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde bir sorun olduğunun kanıtı.Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılamadığı için basın yansıyan görüntüler şuanlık iddiadan ibaret.Galaxy S7 telefonu yanan S7 kullanıcısı Daniel Ramirez, telefonunun fotoğrafını paylaştı.Olayı talihsiz bir kaza olarak değerlendiren Ramirez, telefonu iade ettiğini ve para iadesi aldığını söyledi.