DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
SAPIKLARI İĞDİŞ ETMELİ

SAPIKLARI İĞDİŞ ETMELİ

Son zamanlarda haber bültenlerine konu olan tecavüz olayları… Ülkemizin içinde bulunduğu terör olaylarından sonra insanın içini acıtan ve insanlığından nefret ettiren durumdur. Basın ve haberler üzerinden trend yaptıklarını sanan zavallılar toplumun vicdanını zedelemekteler. Sırf haber değeri katma açısından habire yazıp çizmekteler. Bu sapkın ve sapık hareketler özellikle Türk ve İslam toplumunun şiddetle reddetiği bir konudur. Bu konuyu

Son zamanlarda haber bültenlerine konu olan tecavüz olayları…

Ülkemizin içinde bulunduğu terör olaylarından sonra insanın içini acıtan ve insanlığından nefret ettiren durumdur.

Basın ve haberler üzerinden trend yaptıklarını sanan zavallılar toplumun vicdanını zedelemekteler. Sırf haber değeri katma açısından habire yazıp çizmekteler. Bu sapkın ve sapık hareketler özellikle Türk ve İslam toplumunun şiddetle reddetiği bir konudur. Bu konuyu siyasi mecralara kadar uzatmanın topluma yarardan çok, zarar vereceğini unutmamak gerekir. Tecavüz olayı veya ensest ilişkiler dediğimiz sapkın hareketler yüzyıllardır her medeniyette ve toplumda zaman zaman görülmektedir. Bu davranışlar İslam dini açısında en büyük günahlardan kabul edilmektedir. Hatta Lut kavminin de bu sapkınlıktan dolayı helak olduğunu hatırlatmakta fayda vardır. Kapalı yani kırsal kesimlerde bu ensest ilişkiler zorbalık ve tehditler yüzünden gün ışığına çıkmamaktadır. Kendini şeyh veya din alimi zanneden hasta ruhlu kişilerin bu sapkın ilişkileri yaptıklarını zaman zaman duyuyoruz veya haberlerde görebiliyoruz.

Zira bu tiksindirici durumdan toplum olarak nefret etmeli ve tepkilerimizi de ortaya koymalıyız. Falan yurtta bir erkek veya kız çocuğuna kurs hocası veya çalışan biri tarafından tecavüz edildi.

"Bunun müsebbibi hükümettir veya sorumlu bakandır." demek bu tiksindirici olayları siyasete alet etmeye çalışmak akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Hangi parti veya partilere mensup olursanız olun burada söz konusu olan durum toplumun kanayan yarasıdır. Bu çocuklar hepimizin, buna tepki göstermemiz gerekir, yani bu sapkın hareketlerin bir daha yaşanmaması adına STK'ların ve devletimizin önleyici tedbirler alması doğrultusunda ne gibi çalışmalar yapacaklarının takipçileri olmalıyız.

Sırf siyaset yapayım diye AKP'lisine veya bir diğerine çamur atmak zavallılık emaresinden başka bir şey değildir. Bu sapıklık ve sapkın hareketler bu parti döneminden önceki siyasiler zamanında da olmadı mı?

Muhakkak bu alçakça davranışlar her dönemde olmuştur. Aklı başında hiçbir siyasetçi, bürokrat veya yöneticinin bu tarz konuların üzerini kapatması gibi bir davranış göstereceğine ihtimal vermiyorum. Bu davranışa ödün veren kim olursa olsun icraatı yapandan hiç bir farkının olmadığını bilmesi gerekir. En ifrit olduğum kendini bilmez aymazlar bu esefle kınadığımız manzarayı İslamiyet'e mal etmeye çalışanlardır. Şahsen bunu kabul etmek mümkün değildir. Fiili livata veya buna benzer durumları yapanları yüce dinimiz lanetlemiş ve bu işi yasak etmiştir. Kişilerin sapkın hal veya hareketlerini İslam'a veya inanlara yaftalamak en büyük iftira ve şerefsizliktir. Sırf bu konudan ötürü bir takım hesap kitap yapanlar müflis olduklarını bilmeyen zavallılardır. Bu sapkın hareketleri yapanların Türk Ceza Kanununca en ağır ve şiddetli cezaya çarptıtmaları gerekir. İşin aslına bakarsanız terör olayları, tecavüz ve hunharca işlenilen her türlü cinayetin karşılığı idam cezası olmalıdır. Bu sapkın ve psikolojisi bozuk binlerce kişinin toplumda bizlerle iç içe yaşadığını belki de bilmiyoruz. Devlet olarak önleme amaçlı herkesi zorunlu bir sağlık kontrolünden geçirmek lazım. Tedavi olabilecekleri tedavi etmeli, çaresi olmadığını bildikleri hastaları da iğdiş etmeli. Benim nacizane düşüncem ister katılırsınız isterseniz katılmayabilirsiniz. Başkalarını eleştiri bombardımanına tutarak sadece kendimizden başka hiç kimseyi kandıramayız.

Sevgiyle kalınız.