DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sardinya Adası’ndan kum çalan turiste 3 bin euro ceza!

Sardinya Adası’ndan kum çalan turiste 3 bin euro ceza!

Sardinya Adası’na her giden tatilcilerin kumları azar azar çalmasıyla yılda 5 ton kum çalındığı ortaya çıktı. Sardinya Adası’ndan kum çalan turiste 3 bin euro para cezası geldi.\r\n\r\n

Sardinya Adası’na her giden tatilcilerin kumları azar azar çalmasıyla yılda 5 ton kum çalındığı ortaya çıktı. Sardinya Adası’ndan kum çalan turiste 3 bin euro para cezası geldi.İtalya’nın en gözde tatil alanlarından biri olan Sardinya Adası büyük ziyaretçi çekiyor. Bu yıl ise tatil için Sardinya Adası’na giden İsveçli turist 3 et şişeye doldurduğu kum ve çakıl doldurdu. 49 yaşındaki İsveçli turist bu hareketinden dolayı 3 bin Euro para cezasıyla karşılaştı.

Sardinya Adası’nda bir yılda toplam 5 ton kum çalınıyor

sardinya-adasi-kumBölge polisinin yaptığı açıklamaya göre yılda tam 5 ton çalıntı kum ve çakıl bulunduğunu bildirdi. Bu olayların son bulması için daha ciddi ve sert adımlar atılması gerektiği düşünülüyor. Vatandaş bu konu için imza toplamaya başladı.İmza kampanyasında ise ‘Kum bugünden yarına oluşan bir şey değildir. Bugün üzerinde yürüdüğümüz beyaz kumlarımız deniz, güneş ve rüzgarın birlikte milyonlarca yıllık ürünüdür. Hatta kum ve ufak bir çakıl bile Sardinya’nın doğal mirasının bir parçasıdır ve bulunduğu yerde korunmalıdır’’ şeklinde bu metin bulunuyor.