DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlü fizikçi Stephen Hawking’den skandal açıklama

Ünlü fizikçi Stephen Hawking’den skandal açıklama

Ünlü fizikçi Stephen Hawking, yine gündemde yer alacak açıklamalarda bulundu. Stephen Hawking, bu sefer uzaylılar ile gezegenimizi uyardı.\r\n\r\n

Ünlü fizikçi  Stephen Hawking, yine gündemde yer alacak açıklamalarda bulundu.  Stephen Hawking, bu sefer uzaylılar ile gezegenimizi uyardı.İngilitere’nin en ünlü fizikçilerinden biri olan  Stephen Hawking, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hawking, uzaylıların gezegenimiz ile iletişim kurması halinde ne yapılacağı konusunda önemli noktalara değindi. Vatandaşların uzaylıların mesajına karşılık vermesi konusunda temkinli davranmaları gerektiğini ifade etti.

Stephen Hawking’in o açıklaması

stephen-hawkingÜnlü İngiliz fizikçi Hawking, Dünya’ya en yakın gezegen Gliese 832c’nin olduğunu vurgusunu yaptı. Ve Gliese 832c için “Bu gezegen nefes kesici görünüyor, kütlesi dünyanın 5 katı” sözlerini kullandı. Bu gezegende sıcaklık ve suya sahip olduğu ortaya çıkarsa orada yaşam bulma ihtimalininde yüksek olduğunun altını çizdi.

Uzaylıların Mesajlarına Cevap Vermeyin

Uzaylıların insanlarla iletişim kurması halinde ne yapmalı konusundaki sorulara ise “Onlarca cevap vermek konusunda ihtiyatlı davranmak gerekiyor. Gelişmiş bir uygarlıkla karşılamamız halinde Kristof Kolomb ile karşılaşan Kızılderililerin durumuna düşebiliriz. Biliyorsunuz o işin sonu iyi olmamıştı” şeklinde cevap verdi.