DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
“Uğur Işılak’ın demokrasi nöbeti için 37 bin lira istedi”

“Uğur Işılak’ın demokrasi nöbeti için 37 bin lira istedi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Uğur Işılak’ın demokrasi nöbetinde sahne almak için 37 bin lira istediği iddia edildi. Işılak iddialar hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ünlü sanatçı Uğur Işılak hakkında çıkan iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İddiaların sahibi AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen İbrahim Yörük.Yörük sosyal medya hesabından “Ünlü bir sanatçı bir belediyenin programına davet edilmiş kent meydanına ve 37 Bin TL para istemiş!” dedi sonra da bu kişinin Dombra şarkısını okuyan Işılak olduğunu iddia etti. İddiaların hedefindeki Işılak’a tepki yağdı.

Uğur Işılak iddiaları yalanladı

Demokrasi nöbeti için 37 bin TL para istediği iddia edilen Işılak, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla iddiaları böyle yalanladı.“Bu süreçte “demokrasi nöbeti” programlarında sahne için para alan sanatçı şerefsizdir. Almayana aldı diyerek iftira atan da namussuzdur. Reis’in üzerini çizdiği kişilerin, gerçek dava adamlarına iftira atarak meşruiyet kazanma çabaları boşuna. Bu millet haini gözünden tanır!”