DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlü çiftten kahreden haber geldi

Ünlü çiftten kahreden haber geldi

Dünyanın en gözde çiftleri arasında yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt’ten kahreden haber geldi. Hollywood’un yıldız isimleri evliliklerini sonlandırma kararı aldı.\r\n\r\n

Dünyanın en gözde çiftleri arasında yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt’ten kahreden haber geldi. Hollywood’un yıldız isimleri evliliklerini sonlandırma kararı aldı.Angelina Jolie ile Brad Pitt çiftinin evliliklerine son vermek için mahkemeye başvurdukları açıkladı. Bu haberi ise avukatları bildirdi. Çiftin boşanma nedeninin çocuklarıyla ilgili yaşadığı problemler olduğu belirtildi. Angelina Jolie, ayrılığın ardından 6 çocuğunun birden kendinde kalmasını istedi.

‘Aldatma’ iddialarını yalanladılar

brat-pitt-angelinaMedyada büyük yankı uyandıran boşanma kararının 3. şahıstan kaynakladığına dair iddialar vardı. Fakat ünlü çift Angelina Jolie ve Brad Pitt bu iddiaları sert bir şekilde yalanladı. 3. kişinin de fransız oyuncu Marion Cotillard olduğu iddia edildi.Hollywood basını  ise Angelina Jolie’nin Brad Pitt’i takip etmesi için peşine dedektif taktığını iddia etti. Ve bunun sayesinde Angelina Jolie çıkan iddiaları kendince ispatlamış oldu.