DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye’ye geliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye’ye geliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye’ye geliyor. İşte Vladimir Putin’in Türkiye’ye geleceği tarih..\r\n\r\n

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye’ye geliyor. İşte Vladimir Putin’in Türkiye’ye geleceği tarih..Karma Ekonomik Komisyon toplantısına katılacak olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Türkiye’ye geliş tarihi belli oldu. Putin, düzenlecek olan KEK toplantısına katılmak için 11 ekim 2016 tarihinde Türkiye’ye ayak basacak.

Vladimir Putin’in geliş tarihini TOBB Başkanı duyurdu

vladimir-putin-turkiye-ye-geliyorRusya Devlet Başkanı’nın Türkiye geliş tarihini  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu duyurdu.  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Putin’in 11 ekim 2016 tarihinde KEK toplantısı için Türkiye’ye geleceğini açıkladı. Rifat Hisarcıklıoğlu,  “Söz konusu ziyarette Türk Akımı gibi öncü projelerin yanı sıra, bazı Türk iş adamlarına uygulanan kısıtlamaların da kaldırılması konusunun ele alınmasını bekliyoruz.” dedi.Rifat Hisarcıklıoğlu Rusya’nın vize konusundaki adımının Türk iş adamlarını olumsuz etkilediğinin altını çizdi. En azından Rusya-Türkiye arası seyahat eden iş adamlarına vize serbestinin sağlanmasını beklediklerini ifade etti.

Kremlin’de Putin’in Ekimde Geleceğini Açıkladı

Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov’da, Rusya Devlet Başkanı’nın Türkiye’ye yapacağı seyahat tarihini ekim olarak açıkladı.Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açıklamasını  “Bu ihtimali dışlamıyoruz. Tüm hazırlıklar tamamlandığında gerekli açıklamayı yapacağız.” sözleri ile değerlendirdi.Rusya Devlet Başkanı Putin en son G20 zirvesine katılmak için 2015 yılında Türkiye’ye gelmişti.