DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
WhatsApp’ta Bomba Özellik

WhatsApp’ta Bomba Özellik

Daha önce birçok güncelleme ile dikkatleri üzerine çeken WhatsApp, bu sefer video arama, sesli mesaj ve NFC özelliği ile geliyor.  WhatsApp yeniliğe doymuyor. Yepyeni özellikleri ise kısa süre içerisinde mobile gelecek.RAKİPLERİNE FARK ATACAKPopüler mesajlaşama uygulaması WhatsApp, mevcut özelliklerine yenilerini ekliyor. Sesli arama özelliğinin artık geride kaldığını anlayan WhatsApp, bunun yerine artık görüntülü konuşma özelliği getirmek

Daha önce birçok güncelleme ile dikkatleri üzerine çeken WhatsApp, bu sefer video arama, sesli mesaj ve NFC özelliği ile geliyor.

 WhatsApp yeniliğe doymuyor. Yepyeni özellikleri ise kısa süre içerisinde mobile gelecek.RAKİPLERİNE FARK ATACAKPopüler mesajlaşama uygulaması WhatsApp, mevcut özelliklerine yenilerini ekliyor. Sesli arama özelliğinin artık geride kaldığını anlayan WhatsApp, bunun yerine artık görüntülü konuşma özelliği getirmek istiyor. Sesli mesaj özelliği ile aradığınız kişinin interneti kapalıysa veya çekmiyorsa ona sesli mesaj bırakabileceksiniz. Rakiplerine fark atabilecek bir diğer uygulama ise NFC Tag özelliği, bu özellik ile firmalara kolayca WhatsApp üzerinden kendilerini eklemelerini sağlayabilecek.