DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yaşlı adam öldü, 8 ay sonra fark edildi

Yaşlı adam öldü, 8 ay sonra fark edildi

Belçika’da yaşayan 81 yaşındaki yaşlı adamın öldüğü tam 8 ay sonra fark edildi. Olayı fark eden komşu hemen polise haber verdi.\r\n\r\n

Belçika’da yaşayan 81 yaşındaki yaşlı adamın öldüğü tam 8 ay sonra fark edildi. Olayı fark eden komşu hemen polise haber verdi.Belçika’nın Gent şehrinde evi bulunan 81 yaşındaki Urbain De Vreeze isimli yaşlı adamın öldüğü tam 8 ay sonra ortaya çıktı.  Urbain De Vreeze’in evinde kiracı olarak oturan iki çocuk babası, yeni ısıtma sistemi yaptırmak için ev sahibinden izin almaya çıktı. Kiracının yukarı çıkması ile yaşlı adamın öldüğü fark edildi.Komşu evlerinin önünden geçecek boru hattı için 81 yaşındaki  Urbain De Vreeze’nden izin alma ihtiyacı duydu. Tam 8 aydır  Urbain De Vreeze’nin etrafta görünmediğini ve kapısının da hiç açılmadığı fark eden komşu hemen telefona sarıldı. Polisin gelen ihbarın üzerine Belçika’nın Gent şehrinde bulunan eve intikal etti. Apartmanın 3. katındaki eve çıkan polisler kapıyı çaldı fakat kapı yine açılmadı. Daha sonrasında ise polisler içeri girmek zorunda kaldı.

Yaşlı adam 8 ay önce ölmüş, cesedide kokmuştu

yasli-adamKapının uzun süre çalınmasının ardından hala açılmamasına karşın içeri giren polisler evde ağır bir koku ile karşılaştı. Evde arama yaptılar ve 81 yaşındaki  Urbain De Vreeze isimli yaşlı adamın cesedine ulaştılar. Evde yapılan araştırmalar sonucunda yaşlı adamın tam  8 ay önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Evde tek başına yaşayan ve hayatını kaybetmesinin üstünden tam 8 ay geçmesine karşı fark edilmeyen yaşlı adamın 2 oğlu olduğu ortaya çıktı.