DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
TRT1’in sevilen dizisi ‘Yeşil Deniz’ bitti

TRT1’in sevilen dizisi ‘Yeşil Deniz’ bitti

TRT1’in sevilen dizisi ‘Yeşil Deniz’ yayından kaldırıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını TFT Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Güneş Sayın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli ve Emin Gümüşkaya gibi ünlü isimlerin paylaştığı ‘Yeşil Deniz’ dizisi hakkında sevenlerine kötü haber.1990’lı yıllarda Ege’de Yeşilova kasabasında geçen hikayesiyle gönüllere taht kuran dizi en son 75. bölümüyle ekranlara gelmişti. Diziden ayrıldığını duyuran İlker Aksum, Kanal D’de yayınlanan ‘Hayatımın Aşkı’ dizisinin kadrosuna katılmıştı. Eylül ayında yeni sezona başlaması beklenilen dizinin yayından kaldırıldığı öğrenildi.Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Ayfer Özgüre, resmi facebook sayfasından şu açıklamayı yaptı;

“Yeşil Deniz dizimizin değerli yönetmen, yazar, sanatçı ve çekim ekibi mensubu kıymetli dostlarım,Üzülerek bildirmek isterim ki; TRT’yle yaptığımız görüşmeler neticesi kurumun projemizi devam ettirmeme kararı tarafımıza resmi olarak tebliğ edilmemiş olsa da kesinleşmiş bulunmaktadır.
75 bölüm yayınlanan YEŞİL DENİZ’i zor yayın günlerinde her türlü güçlü göğüsleyerek iki yıl zirvede tutan ve seyirci nezdinde fenomen haline gelmesini sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Omuz omuza yürüttüğümüz çalışmada ekibimizin gösterdiği fedakarlığı hayatımın en kıymetli hatırası olarak muhafaza edeceğim.
Yeşil Deniz’in ekran macerasını ve sonlanmasına neden olan faktörleri burada konu etmek istemiyorum.. Söz konusu sebepler bu mektubun konusu dışında.
Netice itibariyle YeşilDeniz‘de görev üstlenen yazar, yöntmen, oyuncu ve tüm ekip çalışanlarının hak ve alacaklarının noksansız ödeneceğini sizlere bildirmek isterim. Taahütlerine aykırı davranan kişilere ilişkin yasal haklarımız mahfuz kalmak kaydıyla söz konusu alacaklar 26 Ağustos 2016 tarihi itibariyle ödenecektir.
Bu vesileyle birlikte çalışmaktan gurur duyduğum ekibe başka projelerde buluşmak üzere “Sadıçça” hoşçakalın diyorum…Ayfer ÖzgürelT.F.T. Televizyon Film Tanıtım ve Ticaret Limited Şirketi”

Sosyal medyada ‘Yeşil Deniz’