DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yine bir tren faciası : 55 kişi hayatını kaybetti

Yine bir tren faciası : 55 kişi hayatını kaybetti

Tren facialarına bir yenisi daha eklendi. Kamerun dün gece yarısı meydana gelen tren kazası ile sarsıldı. Kazada 55 kişi hayatını kaybetti.\r\n\r\n

Tren facialarına bir yenisi daha eklendi. Kamerun dün gece yarısı meydana gelen tren faciası ile sarsıldı. Kazada 55 kişi hayatını kaybetti.Afrika ülkelerinden biri olan Kamerun’da bir tren raydan çıktı. Gece yarısı meydana gelen korkunç kazada 55 kişi hayatını kaybetti. Kamerun’da basılan gazetelerdeki haberler de yer alan bilgilere göre, Yaounde’den kalkıp Douala’ya gitmek için yola çıkan tren Eseka kentinin yakınlarında raydan çıktığı belirtildi.  Korkunç kazanın ardından Kamerun Ulaştırma Bakanı Edgar Alain Mebe Ngo bir açıklama yaptı. Kamerun Ulaştırma Bakanı Edgar Alain Mebe Ngo, Kamerun devlet televizyonu CRTV’ye konuştu. Yaptığı konuşmada meydana gelen kazanın nedeninin henüz belli olmadığını ifade etti.

Tren faciası : 55 ölü

tren-faciasiKamerun’da Yaounde’den ülkenin ekonomik merkezi Douala’na giden trenin raydan çıkarak korkunç kazanın gerçekleşmesinden sonra çarpıcı açıklama geldi. Kaza ile ilgili gazetelerin yer verdiği haberlerde trenin kapasitesinden iki misli yolcu aldığı yazdı. Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılar ile ilgili ilk açıklama geldi. Yolcuların sağlık durumlarının ağır olduğu duyuruldu.