DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yıpranan saçlara saç botoksu uygulaması

Yıpranan saçlara saç botoksu uygulaması

Saç botoksu, yıpranmış, cansız saçları parlak ve dolgun hale getirebilmektedir. Peki saç botoksu nedir? Saç botoksu nasıl yapılır?

Yaz aylarının gelmesi ile tatil sezonu da başlar. Ancak tatil sonrası yıpranan saçları onarmak çok kolay değildir. Saçlar, güneş ışınlarından, sıcak saç uygulamalarından veya boya sonrası yıpranabilir. Özellikle bayanların sıkıntı yaşadığı bu durum içinde imdadınıza saç botoksu yetişiyor. Saç botoksu, yıpranmış, cansız saçları parlak ve dolgun hale getirebilmektedir. Peki saç botoksu nedir? Saç botoksu nasıl yapılır?

Saç boktoksu nedir?

Saç botoksu, yıpranan saçın onarılmasını ve dolgunlaşmasını sağlamaktadır. Saça hacim kazandırmakla beraber, saçın nemlenmesinide sağlamaktadır.Saç botoksu nasıl yapılır?Öncelikle saç botoksu yaptırmaya karar verdiyseniz, saç botoksunun nasıl yapıldığını uygulama aşamalarını bilmeniz gerekmektedir.İlk olarak pH+ Arındırıcı şampuan ile saç güzelce yıkanır ve kirden arınması sağlanır. Sonrasında ise ürün dipten uca doğru boya sürülür ve ağızı geniş olan kolay fön tarağı ile kuruması sağlanır. Saçlar iyice fönlenir. Daha sonra ise saçın yapısıda göz önünde bulundurularak ısı ayarlanır ve saç düzleştirilir. Bu aşama sonunda gün içinde ya da ertesi gün Moisturizing ya da Balancing şampuan ile saç temizlenir.Saç botoksunu ne kadar kullanabilirim?Saç botoksu işlemi sonrasında GKhair şampuan ve saç kremi ile desteklendiğinde 5-6 ay gibi bir süre etkili olacaktır. Saçlarınız 5 ay gibi bir süre boyunca daha sağlıklı görünecek ve hızlı uzayacaktır. Ayrıca sulfat, paraben, gluten, phthalate, dea ve tea gibi zararlı maddeler içermeyen şampuanlar saçlarınızın korunmasınısağlamaktadır.