DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yolcu uçağından çıkan şok etti!

Yolcu uçağından çıkan şok etti!

İskandinavya Hava Yolları’na ait bir yolcu uçağından çıkan şey görenleri şaşkına çevirdi. Koltukların arasında sürünen bir yılan panik yarattı.\r\n\r\n

İskandinavya Hava Yolları’na ait bir yolcu uçağından çıkan şey görenleri şaşkına çevirdi. Koltukların arasında sürünen bir yılan panik yarattı.Stockholm-Oslo arası uçuşa hazırlanan uçağın koltuklarının arasında sürünen bir yılan görüldü. Gördükleri yılan karşısında yolcular kısa süreli bir panik yaşadı. Kaptan pilotun harekete geçmesi ile yılan dışarı çıkarıldı.

Yolculardan biri olayı böyle anlattı

yolcu-ucaginda-yilanUçaktaki ilginç olaya şahit olan yolculardan  Erik Zettervall, olayı böyle anlattı.  Erik Zettervall, “Ben arka taraftaydım ve kabin ekibinin panik yaşadığını fark ettim. Bir şeyin yakalandığını ve kapıdan dışarı çıkarıldığını gördüm. Küçük bir yılandı” diye konuştu. SAS basın sözcüsü Anna Kansell ise olay ile ilgili yaptığı açıklamayla yaşananları doğruladı. Kansell, “Kaptan yılanı yakalayıp, çimlik alana bırakmış. Yaklaşık 10-15 santimetre uzunluğunda bir yılan” dedi.