DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
12 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? | Melis ve Rabia geri döndü!

12 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? | Melis ve Rabia geri döndü!

Kısmetse Olur’da bir haftanın daha sonuna gelindi. Peki 12 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? Programın eski yarışmacılarından Rabia ve Melis eve geri mi döndü? Kısmetse Olur her hafta içi 12.30’da izleyicileri ekran başına topluyor. Bir haftayı daha geride bırakan yarışma reyting rekorları kırıyor. 12 Mart tarihinde eve veda eden isim internete sızdı. Haftanın kral ve

Kısmetse Olur’da bir haftanın daha sonuna gelindi. Peki 12 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? Programın eski yarışmacılarından Rabia ve Melis eve geri mi döndü?

Kısmetse Olur her hafta içi 12.30’da izleyicileri ekran başına topluyor. Bir haftayı daha geride bırakan yarışma reyting rekorları kırıyor. 12 Mart tarihinde eve veda eden isim internete sızdı. Haftanın kral ve kraliçesi seçildi. Damatlar evinden kral Tankut Denker olurken, gelinler evinden de Sevgican oldu. Tuğçe’nin Akın’la olan ilişkisi çalkantılı devam ediyor.

Melis ve Rabia geri döndü!

Kısmetse Olur’un reytingleri üst seviyeye çıkarmak isteyen yapım ekibi yeni bir yola başvurdu. Reytingleri yükseltmek için eski adaylardan olan Melis Buse Betkayan ve Rabia Karaca’yı eve geri soktu. Evin en sevilen çifti olan AdDid yani Adnan Kızıltaş ve Didem Delen’in araları gayet iyi durumda. Fanlarının onlara hazırladıkları sürpriz ile büyük bir mutluluk yaşadılar.

12 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi?

12 Mart 2017 tarihinde yayınlanacak olan Final Gecesi’nde elenmesi yönünde damatlar evinden Altuğ yazıldı. Gelinler evinden ise hiç beklenmedik bir isim yazıldı. Damat adayları elenmesi için en çok Gözde Bozacı’yı yazmışlardı. Haftanın birincileri ise Adnan Kızıltaş ve Tuğçe Yılmaz seçildi. Haftanın birincisi olarak seçilen Adnan Kızıltaş ve Tuğçe Yılmaz birlikte ödül yemeğine gittiler. Final gecesinde 10.000 liralık çeki Adnan alıp damatlar evini korudu. Böylelikle eve veda eden isim Gözde Bozacı oldu.

12 Mart Kısmetse Olur'da kim elendi