DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
14 Şubat Survivor’da kim elendi? Survivor’da elenen isim belli oldu

14 Şubat Survivor’da kim elendi? Survivor’da elenen isim belli oldu

14  Şubat Survivor’da kim elendi? Dün akşam Survivor’da kim elendi? Surviyor hayatına kim veda etti? İşte Survivor’da elenen yarışmacı.Gönüllüler takımından 5 aday ile girilen elemede bir oyuncu daha Survivor’a veda etmek zorunda kaldı. SMS oylarının belirlediği elemede elenen yarışmacı kim? 14 Şubat Survivor’da kim elendi? Survivor Gönüllüler Takımı’nda yer alan Erdi, Elif, Sadin, Yiğit veGökhan eleme

14  Şubat Survivor’da kim elendi? Dün akşam Survivor’da kim elendi? Surviyor hayatına kim veda etti? İşte Survivor’da elenen yarışmacı.Gönüllüler takımından 5 aday ile girilen elemede bir oyuncu daha Survivor’a veda etmek zorunda kaldı. SMS oylarının belirlediği elemede elenen yarışmacı kim?

14 Şubat Survivor’da kim elendi?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yer alan Erdi, Elif, Sadin, Yiğit veGökhan eleme adayı oldular. Bu 5 isimden biri eleme SMS oylamalarıyla Survivor 2017’ye veda etmek zorunda kaldı. SMS oyları sonucunda Survivor’a veda eden gönüllüler takımından Yiğit İzik oldu.

İletişim ödülünü kazanan takım

Dün akşam Survivor’da oynanan iletişim oyununu ise ünlüler takımı kazandı.

Yiğit İzik kimdir?

Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka’da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka’da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Gönüllüler yarışmacısı, 2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik hayatına başladı. İki yıldır evli olan Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Yarışmaya katılmadan önce sosyal medyayı bir hayli aktif kullandığı görülen genç yarışmacı, Instagram hesabından ünlülerle yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekti. Issız adada zorlu bir mücadele veren Yiğit İzik’in Kemal, Doğulu, Pascal Nouma, Erdem Yener, Şinasi Yurtsever, Emrah Kaman ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerle fotoğraf çektiren başarılı yarışmacının Survivor öncesi fotoğrafları ortaya çıktı.