DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
16 Şubat 2017 Kısmetse Olur Fragmanı | Aycan ve Onur ayrılacak mı?

16 Şubat 2017 Kısmetse Olur Fragmanı | Aycan ve Onur ayrılacak mı?

Kanal D’nin en çok izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yayınlandı. Peki 16 Şubat 2017 Kısmetse Olur Fragmanı bomba olaylarla ekranlara geldi. İşte Kısmetse Olur’un yarın ki fragmanı..Gerilimin ve aşkın bir an olsun eksik olmadığı evlilik programı Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yine bomba gibi ekranlara geldi. Evin en sevilen çifti olan AdDid’in barışması

Kanal D’nin en çok izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yayınlandı. Peki 16 Şubat 2017 Kısmetse Olur Fragmanı bomba olaylarla ekranlara geldi. İşte Kısmetse Olur’un yarın ki fragmanı..Gerilimin ve aşkın bir an olsun eksik olmadığı evlilik programı Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yine bomba gibi ekranlara geldi. Evin en sevilen çifti olan AdDid’in barışması tüm izleyenleri mutlu etti. Adnan ve Didem dünkü 14 Şubat partisinde barıştı. Evde 14 Şubat’a özel düzenlenen partide Tankut, Didem’i dansa kaldırdı. Adnan ile arası bozuk olan Didem, Tankut’la dans etmesinin bir sorun yaratmayacağını düşündü. Fakat içeriden Tankut ile Didem’in dans ettiği gören Adnan deliye döndü. Bu hareket üzerine harekete geçen Adnan, yeni gelen gelin adayı Farima ile dansa kalktı.

16 Şubat 2017 Kısmetse Olur Fragmanı | Aycan ve Onur ayrılacak mı?

Didem de Adnan ile Farima’yı dans ederken görünce sinirleri bozuldu. Bu duruma dayanamayan Didem ise gidip onları ayırmaya çalıştı. Adnan ise yaptığı bu planın tutmasından dolayı mutluydu. Yaşanan bu kıskançlık olayı ikili arasındaki buzları eritti. Ve Adnan ve Didem çifti barıştı. Yarın ki fragmanda ise bomba olaylar yaşanıyor. İzleyiciler merakla yarınki fragmanı bekliyor.