DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
17 Ocak 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

17 Ocak 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Televizyon yapımları için hayati önem taşıyan reytinglerde 17 Ocak 2018 Perşembe günü kim ne kadar reyting aldı? 17 Ocak 2018 Perşembe Reyting Sonuçlarına göre hangi kanalda hangi yapım en yüksek reytingi aldı? Geçtiğimiz hafta 10 Ocak Çarşamba günü açıklanan reytinglerde üç grupta (TOTAL, AB, ABC+) yeni bölümüyle birinci sırada, özet bölümüyle ikinci sırada yer alan TRT1‘in

Televizyon yapımları için hayati önem taşıyan reytinglerde 17 Ocak 2018 Perşembe günü kim ne kadar reyting aldı? 17 Ocak 2018 Perşembe Reyting Sonuçlarına göre hangi kanalda hangi yapım en yüksek reytingi aldı?

Geçtiğimiz hafta 10 Ocak Çarşamba günü açıklanan reytinglerde üç grupta (TOTAL, AB, ABC+) yeni bölümüyle birinci sırada, özet bölümüyle ikinci sırada yer alan TRT1‘in en başarılı dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’ başarısını devam ettirebilecek mi?

Şuan medyada yayınlanan sonuçlar gerçeği yansıtmazken doğru verilerin saat 10:00 gibi yayınlanması bekleniyor.

10 Ocak Perşembe hangi yapım ne kadar reyting almıştı?

Diriliş Ertuğrul dizisi üç reyting kategorisinde de birinci ve ikinci sırada yer aldığından yukarıda bahsetmiştik. Peki diğer dizi, yarışma ve haber programları listede kaçıncı sırada yer aldı?

TOTAL reyting verilerine göre, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber ve Show Ana Haber, Kanal D’nin ‘Diriliş’e rakip olarak düşündüğü Meryem dizisinden fazla reyting almıştı. 10 Ocak’ta altıncı (6) sırada yer alan Meryem dizisi 17 Ocak 2018 Perşembe Reytinglerinde kaçıncı sırada yer alacak?

Babamın Günahları yayından kaldırılır!

Elimizde dizinin akıbeti ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmadığını belirtelim. 10 Ocak perşembe günü 1. bölümüyle ekranlara misafir olan Babamın Günahları dizisi izleyenlerin pek dikkatini çekememiş olacak ki ilk bölümüyle TOTAL reyting sıralamasında 2,81 reyting, 5,92 share puanı alarak 23. sırada yer almıştı.

Babamın Günahları 17 Ocak perşembe reyting sonuçlarında bu kötü başlangıcı devam ettirmesi durumunda kanal yönetimi tarafından ya bir şans daha verilip yayın günü değiştirilir ya da yayından kaldırılır.

Geçtiğimiz hafta TOTAL reytinglerinde ilk 10 sıralaması;

  • ERTUĞRUL  TRT 1 HATASI
  • DIRILIS ERTUGRUL (OZET) TRT 1
  • FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV
  • GONUL DAGI OZEL TRT 1
  • SHOW ANA HABER  SHOW TV
  • MERYEM KANAL D
  • GULDUR GULDUR SHOW  SHOW TV
  • GULDUR GULDUR SHOW OZET  SHOW TV
  • MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
  • 10 YAPARSIN ASKIM FOX TV

Takip ettiğiniz tüm yapımların aldığı reyting sonuçlarına Canlitv.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.