DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
29 Ekim Resepsiyonu’na katılamayan Tatlıses, özür diledi!

29 Ekim Resepsiyonu’na katılamayan Tatlıses, özür diledi!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümü vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edilmişti. Rahatsızlığı nedeniyle davete katılamayan Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaştığı 29 Ekim Bayramı fotoğrafının açıklamasından özür mesajı yayınladı. İbrahim Tatlıses’in paylaştığı mesaj “Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında ve sapasağlam bugünlere gelmesinde canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümü vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edilmişti. Rahatsızlığı nedeniyle davete katılamayan Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaştığı 29 Ekim Bayramı fotoğrafının açıklamasından özür mesajı yayınladı.

İbrahim Tatlıses’in paylaştığı mesaj

“Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında ve sapasağlam bugünlere gelmesinde canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı münasebetiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi hanımefendilerinin düzenlediği ’29 Ekim Resepsiyonu’na ağır grip geçirmem sebebiyle katılamayacağım. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan, eşi hanımefendilerinden ve tüm devlet erkanından özür diliyorum.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, hainlere fırsat vermesin, Cumhuriyetimizin nice bayramlarını kutlayalım inşallah.”
29-ekim

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Gerçek adı İbrahim Tatlı olan, sahne adı İbrahim Tatlıses olarak bilinen usta sanatçı 1952 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi.Bir çok sektörde imzası bulunan Tatlıses, şarkıcılık dışında, besteci, yapımcı ve oyunculuk kariyerinde de başarıyla anılıyor.Gıda, İnşaat sektörleriylede yakından uğraşan İbrahim Tatlıses, “Tatlıses Çiğköfte”nin de sahibidir.Müzik hayatında otuzdan fazla albüme imza atan başarılı sanatçı, bir çok film ve yönetmen olarak görev yaptı.Milyonların severek takip ettiği ‘İbo Show’ programında 19 yıl sunuculuk yaptı.14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.