DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
3 büyükler Kenan Karaman transferi için savaşıyor

3 büyükler Kenan Karaman transferi için savaşıyor

Almanya’da Hannover 96’nın gurbetçi futbolcusu Kenan Karaman’a Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın talip olduğu iddia edildi.

Almanya’nın Hannover 96 takımında forma giyen Türk-Alman futbolcu Kenan Karaman’ın göz dolduran performansı 3 büyükleri harekete geçirdi.Alman gazetesi Bild’in haberine göre; geçtiğimiz sezon Bundesliga’da sergilediği performans nedeniyle bir çok kulübün dikkatini çeken genç futbolcuyu transfer etmek isteyen bir çok takım var.

3 BÜYÜKLER: FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ

3 büyükler Kenan Karaman transferi için savaşıyor… Bild Gazetesi’nin haberine göre, Kenan Karaman Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündeminde. 3 büyükler, 22 yaşındaki genç futbolcuyu transfer etmek için devrede oldukları yazıldı.Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yanı sıra genç futbolcu için Bundesliga ekiplerinin de gündeminde olduğu öne sürüldü.Kenan Karaman’ın transfer edilmesiyle ilgili çıkan haberlerin üzerine Hannover 96 futbol takımının Sportif Direktörü Martin Bader açıklama yaptı.kenan-karaman-transfrSportif Direktörü Martin Bader, “Kenan’ı kesinlikle bırakmayacağız” diye net konuştu.3 büyükler dahil, Bundesliga takımlarından da tekliflerin yağdığı Kenan Karaman’ın henüz nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.Hannover 96’da bir yıl daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki Almanya doğumlu Türk futbolcu Kenan Karaman, eğer bu dönemde transfer olursa Hannover 96 kulübüne de para kazandırabilir.Hannover’in de iyi bir teklif ile genç oyuncunun yolunu açması bekleniyor.Hannover 96 futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kenan Karaman, takımıyla çıktığı ilk hazırlık maçında 3 gol atmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.Alman Gazetesi Bild’e konuşan Kenan, gösterdiği performansı oynadığı mevkiye bağladı.Kenan, “Hocam benim ileri uçta oynayabileceğimi biliyor. Genç takımlarda, Hoffenheim’da ve Hannover’deki ilk dönemimde de orada oynamıştım, daha sonra kanatlara çektiler. Ben ilerde oynamayı daha çok seviyorum.” diye konuştu.Kenan ile Hannover’da forma giyen hem  ön libero hem de stoperde görev yapabilen Almanya doğumlu Türk millî futbolcu Ceyhun Gülselam’ın da transfer haberleri gündemde.. Bundesliga, La Liga ve Süper Lig’ten bir çok takımın Ceyhun için devrede olduğu iddia ediliyor.Ceyhun Gülselam’ın Hannover’daki sözleşmesi önümüzdeki günlerde biterken, Alman Hannover kulübünün uzatma teklifini kabul etmediği, diğer kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmek istediği yazıldı.

KENAN KARAMAN KİMDİR?

5 Mart 1994 yılında Almanya’nın Stuttgart şehrinde doğdu. Futbola 2000 yılında MTV Stuttgart’ta başladı.Türk-Alman futbolcu Alman kulübü Hannover 96’da forma giymektedir. Kenan, forvette ve forvet arkasındaki her bölgede forma giyebiliyor. 2012 yılında Türkiye Ümit Millî Takımı’nda da forma giymiştir.