DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe-Krasnodar maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda?

Fenerbahçe-Krasnodar maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Fenerbahçe, Rus ekibi Krasnodar’a konuk olacak. Temsilcimiz bu önemli sınavı ne zaman, nerede ve hangi kanalda yayınlanacak? Krasnodar-Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda? Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı maç 16 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da başlayacak ve Kuban Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli maç TRT1’den naklen ve şifresiz

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Fenerbahçe, Rus ekibi Krasnodar’a konuk olacak. Temsilcimiz bu önemli sınavı ne zaman, nerede ve hangi kanalda yayınlanacak?

Krasnodar-Fenerbahçe maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı maç 16 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da başlayacak ve Kuban Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli maç TRT1’den naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Roman Neustadter, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Moussa Sow, Jeremain Lens, Robin van PersieKrasnodar: Stanislav Kristsyuk, Naldo, Andreas Granqvist, Vitali Kaleshin, Artur Jedrejczyk, Marat Izmailov, Yuri Gazinskiy, Odil Ahmedov, Joazinho, Charles Kabore, Fedor Smolov

İlk kez karşı karşıya gelecekler

Fenerbahçe ve Krasnodar takımlarını karşı karşıya getiren UEFA Avrupa Ligi Son 32 turu eşleşmesi bir ilke sahne olacak. 2007 yılında kurulan Krasnodar 2012 yılından bu yana Rusya Premier Ligi’nde mücadele etmekte. Rus ekibi Avrupa sahnesine çıkmasıysa 2014 yılına dayanıyor. Avrupa ile yeni yeni tanışan Krasnodar ile Fenerbahçe bu eşleşmeyle birlikte ilk kez karşı karşıya gelecek.

Takımların liglerinde son durum

Spor Toto Süper Lig’de 20 maça çıkan Fenerbahçe topladığı 35 puanla 4.sırada bulunuyor. Öte yanda Krasnodar ise 17 maça çıktığı Rusya Premier Ligi’nde 28 puanla 5.sırada bulunuyor. Krasnodar, Avrupa Ligi I Grubu’nu 7 puanla ikinci sırada bitirirken Fenerbahçe A Grubu’ndan 13 puanla lider olarak çıkmıştı.