DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
5 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? | Aycan geri dönecek mi?

5 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? | Aycan geri dönecek mi?

İlgi ile izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 5 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? Aycan eve geri dönecek mi?Kısmetse Olur programı en çok izlenen evlilik programları arasına girdi. Programa uzun bir süredir rahatsızlığı nedeni ile katılamayan Aycan’dan kötü haber geldi. Onur ile tanıma yolunda olan gelin adayı Aycan Varış, programa bir daha

İlgi ile izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 5 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? Aycan eve geri dönecek mi?Kısmetse Olur programı en çok izlenen evlilik programları arasına girdi. Programa uzun bir süredir rahatsızlığı nedeni ile katılamayan Aycan’dan kötü haber geldi. Onur ile tanıma yolunda olan gelin adayı Aycan Varış, programa bir daha katılmayacağını açıkladı. Aycan’ın evden ayrılması ile biten ilişkisi Onur’u derinden etkiledi. Evde biten ilişkisine üzülen Onur gözyaşlarına boğuldu.

5 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kısmetse Olur evinin bu haftaki birincileri yeni tanıma yoluna girmiş olan Akın ve Tuğçe oldu. Birlikte yemeğe giden çift oldukça romantik anlar geçirdi. Akın ve Tuğçe’nin yanı sıra Adnan ve Didem de evde baş başa kahvaltı ettiler. Kral ise Akın oldu. Gelinler evinden de Sevgican kraliçe oldu. Final gecesinde ise elenmesi yönünde en çok ismi yazılan aday damatlar evinden Ünal Taylı oldu. Ve Kısmetse Olur’a veda eden isim Ünal Taylı oldu.

Kısmetse Olur Ünal Taylı kalp krizi geçirdi!

 Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran evlilik programı Kısmetse Olur’un bugünkü bölümü izleyenleri şoke etti. Sevilen damat adaylarından Ünal Taylan bir anda kalbinin ağırdığını söylerek dışarı çıkmak istiyor. Ünal’ın fenalaştığını gören arkadaşları da onu hemen dışarı çıkıyor. Kalp rahatsızlığı iyice artan Ünal’a hemen müdahale ediliyor.
Kısmetse Olur’daki Ünal’ın fenalaşması üzerine yapım ekibi hemen sağlık ekiplerini çağırıyor. Kanala gelen sağlık ekipleri Ünal’ı anında hastaneye kaldırıyor. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından damat adayının durumunun ağır olduğu açıklanıyor. Gelen iddialar arasında kalp krizi geçirdiği ifade ediliyor. Fakat hastane tarafından açıklanmış net bir açıklama yok.