DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
8 Şubat 2017 Kısmetse Olur 352. Bölüm Fragmanı | Bomba Olaylar

8 Şubat 2017 Kısmetse Olur 352. Bölüm Fragmanı | Bomba Olaylar

8 Şubat 2017 Kısmetse Olur 352. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Şubat’da Kısmetse Olur’da neler yaşanacak? Herkesin merak ettiği tek bir soru var ‘Adnan ve Didem barışacak mı?’.Kısmetse Olur bu hafta Adnan ve Didem’in ayrılık rüzgarları ile sallandı. Dün tartışma esnasında yüzüğü atan Didem yaptıklarından pişman oldu. Adnan ise bu ayrılık kararının üzerine gidiyordu. Adnan ilk

8 Şubat 2017 Kısmetse Olur 352. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Şubat’da Kısmetse Olur’da neler yaşanacak? Herkesin merak ettiği tek bir soru var ‘Adnan ve Didem barışacak mı?’.Kısmetse Olur bu hafta Adnan ve Didem’in ayrılık rüzgarları ile sallandı. Dün tartışma esnasında yüzüğü atan Didem yaptıklarından pişman oldu. Adnan ise bu ayrılık kararının üzerine gidiyordu. Adnan ilk önce Didem’in ona aldığı yüzüğü götürüp kendisine geri verdi. Adnan’dan bu davranışı beklemeyen Didem ise sinir krizi geçirdi ve onsuz olamayacağını anlayarak gözyaşlarına boğuldu. İkili arasındaki bu ayrılık kararı tüm adayları derinden etkiledi.

8 Şubat 2017 Kısmetse Olur 352. Bölüm Fragmanı

TIKLA iZLEGündeme oturan bir diğer olay ise eve yeni giren aday Kemal’in, Tuğçe’nin unutamadığı sevgilisi olmasıydı. Kemal’i karşısında gören Tuğçe gözyaşlarına boğulmuştu. Tankut ise Tuğçe’nin bu tavrına sinirlenerek tahtadan isimlerini sildi. Bugün de yapım ekibi Tuğçe ve Kemal’i bir gezintiye gönderdi. Bakalım ilerleyen günlerde Adnan ve Didem barışacak mı? Yoksa AdDid tamamen bitiyor mu?

Peki dün neler yaşandı?

Kanal D ekranlarının fenomen haline gelmiş evlilik programı Kısmetse Olur’da ayrılık rüzgarları esiyor. Eve ilk girdikleri andan beri tanışma yolunda olan ve çok sayıda seveni olan çift Adnan ve Didem’in arası git gide açılıyor. İkili arasındaki bu küslüğe son vermek için harekete geçen adayların sürprizi ellerinde patlıyor. Adnan’a Didem’in ağızından yazılmış, Didem’e de Adnan’ın ağzından yazılmış bir mektup veriyorlar. Mektubu okuduktan sonra gelinler evinin bahçesinde buluşan Adnan ve Didem çok geçmeden bunun arkadaşlarının yaptığı bir plan olduğunu anlıyor.Gelinler evinin bahçesinde hazırlanan sürpriz hüsranla son buluyor. Tartışmaya başlayan çiftin sesleri yükseliyor. Didem ise tartışma esnasında Adnan’ın yüzüğünün olmadığını fark ediyor. Ve kıyamet kopuyor. Yüzüğü takmadığı için Adnan’a sinirlenen Didem kendi yüzüğünü de fırlatıp atıyor.