DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ABD’den bir silahlı saldırı haberi daha geldi

ABD’den bir silahlı saldırı haberi daha geldi

Dünya basını ABD’de art arda gelen saldırı haberleri ile çalkalanıyor. ABD’den bir silahlı saldırı haberi daha geldi. Çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.\r\n\r\n

Dünya basını ABD’de art arda gelen saldırı haberleri ile çalkalanıyor. ABD’den bir silahlı saldırı haberi daha geldi. Çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.ABD’nin güneybatısında bulunan bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı yaşandı. Alışveriş merkezinin adı ise Weslayan & Bissonnet olarak açıklandı. Gerçekleşen saldırıyı polis twitter hesabından bildirdi. Alışveriş merkezine elinde silahla giren saldırgan etrafa ateş açtı.

ABD’de meydana gelen saldırıda çok sayıda kişi yaralandı

abd-silahli-saldiriSilahlı saldırganın hedef aldığı alışveriş merkezinde bulunan çok sayıda kişi yara aldı. Saldırının hemen ardından yaralı vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Fakat yaralı sayısı ve sağlık durumlarına ilişkin henüz bir bilgi verilmedi. Olay ile ilgili araştırma başlatıldı.ABD’de diğer meydana gelen saldırılar

ABD’de üniversiteye saldırı : 9 yaralı

ABD’de meydana gelen saldırılara bir yenisi daha eklendi. ABD’nin İllinois Üniversetisi yerleşkesinde silah sesleri yükseldi. Saldırıda 9 kişinin yaralandığı açıklandı.İllinois Üniversetisi yerleşkesinde akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Meydana gelen silahlı saldırı sonucunda 9 kişinin yaralandığı açıklandı. Saldırıda 9 kişi yaralanırken hiç ölünün olmaması yürekleri ferahlattı.

Saldırgan anında kaçtı

abd-saldiriOlay ile ilgili gelen ilk bilgilere göre saldırıyı gerçekleştiren zanlının olay yerinden hemen kaçtığı belirtildi. Tüm bölgede güvenlik önlemleri arttırılırken, Illinois Üniversitesinin uyarı sisteminden uyarı yapıldı. Üniversitenin öğrencilere yaptığı uyarıda ise Green Caddesindeki 3. ve 4. sokaklarından uzak durulması gerektiği yer alıyordu.

ABD’de bir AVM’ye saldırı: 5 ölü

ABD’de bulunan bir alışveriş merkezine saldırı düzenlendi. Meydana gelen saldırıda tam 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin hepsinin kadın olduğu açıklandı.ABD’nin ünlü kentleri arasında yer alan Burlingon bu saldırı ile sarsıldı. Burlingon kentinde bulunan bir alışveriş merkezine saldırı düzenlendi. Saldırıyı yapan zanlının AVM’yi tüfekle bastığı ifade edildi. Tüfekle AVM’ye giren zanlı tam 4 kadının hayatını kararttı. Saldırıda 4 kadın hayatını kaybederken bir erkeğinde ağır yaralandığı açıklandı.

ABD saldırının sonrası alarma geçti

abd-saldiriBurlingon’da bulunan ‘Casade Mall’ alışveriş merkezinin etrafı saldırının sonrasında hemen boşaltıldı. Bölge yoğun güvenlik önlemleri alındı. AVM’nin yakınındaki tüm dükkanlarda olası saldırılara karşı önlem almak için boşaltıldı.

Saldırganın fotoğrafı yayınlandı

abd-saldiri-1Saldırının gerçekleştiği bölgeye gelen polis ekipleri kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında tespit edilen saldırganın fotoğrafı yayınlandı. Yayınlanan fotoğrafta saldırgan elinde tüfek ile kaçıyordu. Saldırının neden yapıldığı ve saldırganın amacının ne olduğu henüz bilinmiyor.Polis yaptığı araştırmaların ardından saldırganın Latin Amerika kökenli olduğunu düşünüyor. Polise gelen bir ihbarda ise, saldırganın otoyolda yürüdüğüne dair önemli bilgiler yer alıyordu.