DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ABD’de büyük facia : Sürücü, sokak festivali izleyen…

ABD’de büyük facia : Sürücü, sokak festivali izleyen…

ABD’nin Louisiana eyaletinin New Orleans kentinde büyük bir facia yaşandı. Sürücü, sokak festivali izleyen vatandaşların arasına daldı.ABD’nin Louisiana eyaletinin New Orleans kentinde düzenlenen sokak festivalinde adeta bir can pazarı yaşandı. Festivali izlemek için toplanan kalabalığın arasına giren sürücü dehşet saçtı. Meydana gelen feci kazada 28 kişinin yaralandığı açıklandı. Olayın hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri hemen

ABD’nin Louisiana eyaletinin New Orleans kentinde büyük bir facia yaşandı. Sürücü, sokak festivali izleyen vatandaşların arasına daldı.ABD’nin Louisiana eyaletinin New Orleans kentinde düzenlenen sokak festivalinde adeta bir can pazarı yaşandı. Festivali izlemek için toplanan kalabalığın arasına giren sürücü dehşet saçtı. Meydana gelen feci kazada 28 kişinin yaralandığı açıklandı. Olayın hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri hemen inceleme başlattı.  Mardi Gras Sokak Festivali her yıl düzenli olarak kutlanıyordu. Fakat bu seferki festival büyük facia ile noktalandı.

ABD’de büyük facia : Sürücü, sokak festivali izleyen…

Polis ekipleri kazanın bir terör saldırısı olabileceğini düşünüyor. Kalabalığın içerisine dalan sürücü ise hemen gözaltına alındı. Gözaltına alınan sürücünün ise alkol aldığı tespit edildi. Festivali izlemek için toplanan kalabalıktan 28 kişi yaralandı. Yaralı vatandaşlar hemen bölgeye en yakın hastanelere kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından bazı vatandaşların durumunun ağır olduğu açıklandı.

Amerika’dan Rusya’ya büyük tehdit!

Gündem ‘Amerika’dan Rusya’ya büyük tehdit!’ haberi ile sallandı. ABD’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley’in açıklamaları bomba etkisi yarattı.

Amerika’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley’in yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı. Nikki Haley, Amerika’nın Kırım Ukrayna’ya dönünceye kadar Rusya’ya yapılan yaptırımların devam edeceğini açıkladı. Bunun yanı sıra bir de NATO’nun yeni üyeleri için kapılarını tutmaları gerektiğini ifade etti.

Amerika'dan Rusya'ya büyük tehdit

Amerika’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley’in yaptığı açıklama şu ifadelere yer verildi.

İşte o açıklama;

“Rusya Ukrayna’daki durumu bozmaya çalışıyor ve Ukrayna’nın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü tehdit ediyor. ABD Avrupa’nın güvenliğini sağlayan enstitülere bağlıdır. NATO’ya desteğimiz sarsılmaz. NATO üyelerinin işbirliğini güçlendirerek ve yeni üyeler için kapıları açık tutarak NATO’yu daha verimli bir organizasyon yapmak için çalışıyoruz.

Rusya’nın Luhansk ve Donetsk’teki belgeleri kabul etmesi Ukrayna’nın doğusunda barışın sağlanması çabalarına bir tehdittir. ABD, Rusya ile ilişkilerin düzeltilebileceğine inanıyor. Ortak tehditlerle karşılıyoruz. Fakat Rusya ile işbirliği Avrupalı dostlarımızın ve müttefiklerimizin zararına kurulamaz. Rusya’yı barışa davet ediyoruz.”