DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Acun Ilıcalı’nın Yunanistan başarısı!

Acun Ilıcalı’nın Yunanistan başarısı!

Yaptığı programlar ile Türkiye’de büyük bir başarı elde eden Acun Ilıcalı’nın Yunanistan başarısı dünya genelinde büyük yankı buldu.Birçok program ve yarışma ile zirveye tırmanan başarılı isim Acun Ilıcalı bu başarısını yurtdışına taşıdı. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının Yunanistan’daki macerasına da büyük bir başarı ile başladı. Başarısını Yunanistan’a taşıyan Acun Ilıcalı’nın bu başarısı ülkede büyük bir yankı

Yaptığı programlar ile Türkiye’de büyük bir başarı elde eden Acun Ilıcalı’nın Yunanistan başarısı dünya genelinde büyük yankı buldu.Birçok program ve yarışma ile zirveye tırmanan başarılı isim Acun Ilıcalı bu başarısını yurtdışına taşıdı. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının Yunanistan’daki macerasına da büyük bir başarı ile başladı. Başarısını Yunanistan’a taşıyan Acun Ilıcalı’nın bu başarısı ülkede büyük bir yankı uyandırdı. Ciddi anlamda yüksek bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor formatını Yunanistan ekranlarına taşıyan Acun kısa bir zaman içerisinde zirvedeki ilk yerini aldı.

Acun Ilıcalı’nın Yunanistan başarısı!

Acun Ilıcalı'nın Yunanistan başarısıAcun Ilıcalı sosyal medya hesaplarında da kendi programlarının tanıtımı yapıyordu. Fakat bu kez ilk defa bir başarısını rakamlar üzerinden paylaştı. Sosyal medya hesabından Yunanistan’daki sunucusu ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak altına, “Survivor Yunanistan 38 share aldı, bu fantastik sonuçtan dolayı tüm yapım ekibini ve sunucumuz Sakis’i kutluyorum. ” notunu düştü.