DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu akşam Tv’de ne var? / Star, Show, Kanal D, Fox, Atv yayın akışı / 25.01.2018

Bu akşam Tv’de ne var? / Star, Show, Kanal D, Fox, Atv yayın akışı / 25.01.2018

25 Ocak 2018 yayın akışı. Günün yorgunluğunu televizyon karşısında atmak veya ailenizle birlikte bu akşam güzel bir sinema keyfi yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu yazıda 25 Ocak Perşembe günü televizyonda hangi yapımların yayınlanacağını sizinle paylaşacağız. Yayın akışı listesine günün en çok izlenen televizyon kanalları yani, Show Tv, Atv, Kanal D, Star Tv ve Fox Tv’den başlayacağız.

25 Ocak 2018 yayın akışı. Günün yorgunluğunu televizyon karşısında atmak veya ailenizle birlikte bu akşam güzel bir sinema keyfi yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu yazıda 25 Ocak Perşembe günü televizyonda hangi yapımların yayınlanacağını sizinle paylaşacağız.

Yayın akışı listesine günün en çok izlenen televizyon kanalları yani, Show Tv, Atv, Kanal D, Star Tv ve Fox Tv’den başlayacağız.

25 Ocak Perşembe Show Tv yayın akışı

Show Tv ekranlarında 25 ocak akşamı yeni bir dizi yayın hayatına başlayacak. Dizinin başrollerine baktığımız zaman Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan gibi başarılı oyuncular dikkat çekiyor. Bu akşam 20:00’da Show Tv’de yayınlanacak dizi herşeyini kaybeden ve tekrar kazanmaya çalışan genç kadının hayatını konu alacak. Dizinin hemen ardından izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyenler için tekrar bölümü yayınlanacak. Show Tv canlı izlemek için canlitv.com’u ziyaret edebilirsiniz.

25 Ocak Perşembe ATV yayın akışı

Atv’de bu akşam saat 20:00’da başarılı dizi Kanatsız Kuşlar yayınlanacak. 00:15’de Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programının ardından 1. bölümüyle ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

25 Ocak Perşembe Kanal D yayın akışı

Kanal D kanalı da bu akşam saat 20:00’da diğer kanallar gibi bir dizi ile yayında olacak. Kanalın başarılı dizisi Vatanım Sensin yeni bölümüyle 20:00’da ekranlarda olurken, 23:45’de Gülizar dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

25 Ocak Perşembe Star Tv yayın akışı

Star Tv ekranlarında bu akşam saat 20:00’da Siyah İnci dizisinin yeni bölümü yer alacak. Dizinin hemen ardından Fazilet Hanım ve Kızlar tekrar bölümüyle 23:45’de yayınlanacak.

25 Ocak Perşembe Fox Tv yayın akışı

Günün en çok izlenen diğer kanalları gibi akşam kuşağında diziye yer vermeyen Fox Tv’de bu akşam 20:00’da ‘Yaparsın Aşkım’ yarışma programının yeni bölümü yer alırken, 23:00’da ‘Milyonluk Resim’ programının yeni bölümü yer alacak. Gece televizyon izlemek isteyenler için programın hemen ardından, ‘Tolgshow’ programının son bölümü yayınlanacak.