DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aleyna Tilki, o yarışmada Türkiye’yi temsil edecek

Aleyna Tilki, o yarışmada Türkiye’yi temsil edecek

Aleyna Tilki, son zamanlarda Emrah Karaduman ile yaptığı ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla gündeme oturdu. Aleyna Tilki Türkiye’yi temsil edecek. Genç şarkıcı geçtiğimiz günlerde ise bir şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edeceğini açıkladı. Aleyna Tilki, o yarışmada Türkiye’yi temsil edecek Son zamanlarda gündemin ilk sıralarında yer alan genç şarkıcı Aleyna Tilki, twitter hesabından uluslararası bir şarkı yarışmasında Türkiye’yi

Aleyna Tilki, son zamanlarda Emrah Karaduman ile yaptığı ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla gündeme oturdu. Aleyna Tilki Türkiye’yi temsil edecek. Genç şarkıcı geçtiğimiz günlerde ise bir şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edeceğini açıkladı.

Aleyna Tilki, o yarışmada Türkiye’yi temsil edecek

Son zamanlarda gündemin ilk sıralarında yer alan genç şarkıcı Aleyna Tilki, twitter hesabından uluslararası bir şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edeceğini açıkladı.

Paylaştığı videoya Emrah Karaduman’ı da etiketleyen genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin paylaşımı…

Aleyna Tilki, ehliyetsiz araç kullandı, sosyal medya sallandı

Daha önce 1 yaşını doldurmamasına rağmen alkollü mekanlarda sahneye çıkmasıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, bu seferde ehliyetsiz direksiyon başına geçti. Aleyna Tilki, ehliyetsiz araç kullandı, sosyal medya sallandı

16 yaşındaki Aleyna Tilki, son zamanlarda gündeme yapması yasak olan şeylerle geldi. Şarkıcı Aleyna Tilki, arkadaşları ile birlikte Kuruçeşme’de gittikleri bir mekanda 18 yaşından küçüklere yasak olan nargileyi içerken görüntülenmişti. Genç şarkıcıya gelen eleştirilerin ardından, Aleyna Tilki bu seferde instagram hesabından araç kullanırken çekilen videosunu paylaştı. Henüz 18 yaşınını tamamlamayan genç şarkıcı ehliyetsiz araba kullandı.Bunu gören Seda Sayan’ın sevgilisi Erkan Çelik ise sosyal medya hesabından, “Bu bir ihbardır! Yaşı 16 olduğu için sahnelere çıkamayan Aleyna Tilki‘yi bu yaşta ehliyetsiz araba kullanarak diğer insanların canını tehlikeye atmasından dolayı önce kınıyor sonra da trafik ekiplerine şikayet ediyorum” mesajını yayımladı. Tilki ise kişisel Twitter hesabından açıklama yaparak; “Panik yapmayın yahu. Trafiğe falan çıkmadım, boş bir otopark orası… Yerdeki çizgilere bakın anlarsınız” dedi.