DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Alişan’ın yeni sevgilisi Buse Varol kimdir?

Alişan’ın yeni sevgilisi Buse Varol kimdir?

Eylül ayında Eda Erol’la olan birlikteliğini sonlandıran Alişan’ın yeni sevgilisi Buse Varol kimdir? Buse Varol hangi diziler de oynadı? Televizyon dünyasının müzmin bekarı Alişan, geçtiğimiz aylarda ünlü sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’la birlikte evlilik yolunda emin adımlarla yürüyordu. Fakat ikilinin sürpriz bir şekilde nişan atmaları büyük bir şok yarattı. Aradan çok geçmeden Alişan hakkında

Eylül ayında Eda Erol’la olan birlikteliğini sonlandıran Alişan’ın yeni sevgilisi Buse Varol kimdir? Buse Varol hangi diziler de oynadı?

Televizyon dünyasının müzmin bekarı Alişan, geçtiğimiz aylarda ünlü sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’la birlikte evlilik yolunda emin adımlarla yürüyordu. Fakat ikilinin sürpriz bir şekilde nişan atmaları büyük bir şok yarattı. Aradan çok geçmeden Alişan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Bu sezon ekranlara gelmek için hazırlanan Kanal D’nin yeni dizisi Dostlar Mahallesi’nin dizi setinde yeni bir aşkın alevlediği söylendi. Eda Erol ile nişanı attıktan sonra yeni bir aşka yelken açan Alişan’ın yeni sevgilisi sır gibi saklanıyordu. Fakat gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Yakışıklı şarkıcı Alişan gönlünü yeni dizisindeki rol arkadaşına kaptırmış. Peki Alişan’ın yeni sevgilisi kim? Alişan, Eda Erol’dan ayrıldıktan sonra kiminle aşk yaşıyor? Alişan’ın yeni sevgilisinin adı ne?

Alişan’ın yeni sevgilisi bakın kim çıktı?

Düğünlerine çok az bir süre kala nişanı atan Alişan, gönlünü yeni dizisi Dostlar Mahallesinde’ki rol arkadaşı Buse Varol’a kaptırdı. Hatta ikilinin geçtiğimiz günlerde başbaşa bir yurtdışı tatiline gittikleri ortaya çıktı. Peki Alişan’ın yeni sevgilisi Buse Varol kimdir? Buse Varol daha önce kimle sevgiliydi? Dostlar Mahallesi ne zaman başlayacak?

BUSE VAROL KİMDİR?

Alişan’ın yeni sevgilisi

1990 yılında Manisa’da dünyaya gelen Buse Varol, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra bir dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Buse Varol’un hayatı 2012 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışması ile değişmiştir. Katıldığı güzellik yarışması ile yıldızı parlayan Buse Varol bir süre modellik yapmıştır. Modelliğin ardından oyunculuğa atılmıştır. Tozlu Yollar ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır. Güzelliğinin yanı sıra fiziksel özellikleri ile de dikkat çeken Varol’un boyu 174 cm, kilosu 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir. Güzel oyuncu bir zaman Anne dizisinde Gazeteci Ali karakterini canlandıran Can Nergis’le aşk yaşamıştır.

Dostlar Mahallesi ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Zeynep Eronat’ın yer aldığı dizi oldukça iddialı geliyor. Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu. Dizi 16 Aralık Cumartesi Akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Yeni dizinin senaryosunu Resul Ertaş’ın kaleme alırken, yönetmenliğini ise Ayhan Özen yapıyor.