DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Alman basınından Erdoğan bombası!

Alman basınından Erdoğan bombası!

Alman basınından Erdoğan bombası geldi. Alman basının en bilindik gazetelerinden olan Bild, Erdoğan’ın tüm eleştirilere rağmen önümüzdeki ay Almanya’ya geleceğini yazdı.Almanların en çok okuduğu gazeteler arasında yer alan Bild gazetesi, bomba gibi bir iddia ile gündeme geldi. Bild, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm eleştirilere rağmen önümüzdeki Mart ayında Almanya’ya geleceğini duyurdu. İlgili haberin başlığında ise “Eleştirilere

Alman basınından Erdoğan bombası geldi. Alman basının en bilindik gazetelerinden olan Bild, Erdoğan’ın tüm eleştirilere rağmen önümüzdeki ay Almanya’ya geleceğini yazdı.Almanların en çok okuduğu gazeteler arasında yer alan Bild gazetesi, bomba gibi bir iddia ile gündeme geldi. Bild, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm eleştirilere rağmen önümüzdeki Mart ayında Almanya’ya geleceğini duyurdu. İlgili haberin başlığında ise “Eleştirilere rağmen Erdoğan Almanya’ya geliyor” ifadeleri yer aldı. İçeriğinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mart ayında, Türklerin yoğun olarak yaşadığı  Kuzey Ren Vestfalya (NRW) eyaletine geleceğini yazdı.

Alman basınından Erdoğan bombası : Almanya’ya geliyor

Alman Bild gazetesi bir de adını açıklamadığı bir bürokratın “Sayın Cumhurbaşkanı şu andaki duruma göre, mart ayı içerisinde Strazburg’a resmi ziyarette bulunacak. Sonrasında ise, yeri henüz net olmamakla birlikte, NRW’de yapılacak etkinlikte başkanlık sistemini anlatacak” şeklindeki sözlerine yer verdi. Bu haber yayılırken Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği Basın Müşaviri Refik Soğukoğlu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın böyle bir talepte bulunmadığını ifade etti.Geçtiğimiz günlerde de Başbakan Binali Yıldırım Almanya’da Türklerle bir araya gelmişti. Avrupa’daki Türklerden 16 Nisan’da gerçekleşecek olan tarihi referandum için oy istedi.