DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya Başbakan Yardımcısı’ndan protestoculara şok hareket!

Almanya Başbakan Yardımcısı’ndan protestoculara şok hareket!

Almanya Başbakan Yardımcısı ve SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel, kendisini protesto eden genç bir gruba el hareketi yaptı.

Almanya Başbakan Yardımcısı ve SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel’den kendisini protesto eden 20 kişilik genç bir gruba şok hareket!

Salzgitter kentinde toplanan aşırı sağcı bir grup, Almanya Başbakan Yardımcısı ve SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel’in düzenlediği toplantıya baskın yaptı. Alman ulusal Demokrat Partisine bağlı Neo-Nazi olarak tanınan 20 maskeli genç, Sigmar Gabriel’i ‘Irkına ihanet ettin, baban bu ülkeyi sevmişti, sen mehvetmeye çalışıyorsun”, “Komünist ve kültürel Marksist”, ‘Halk hainleri, bu ülkeye kim ihanet etti? Tabiki Sosyal Demokratlar’ sloganlarıyla prostesto etti. Sloganlar ve pankartlar eşliğinde düzenlenen prostesto şiddetini arttırınca daha fazla dayanamayan Sigmar Gabriel, protestoculara orta parmağını gösterdi. Sigmar Gabriel’in bu hareketini kayda alan grup üyelerinden biri sosyal medayada yayınladı.

İşte Sigmar Gabriel’in o hareketi

alman-baskan-yardimcisi

Sigmar Gabriel, sığınmacı politikasını desteklediği için Neo-Nazi olarak tanınan 20 maskeli gencin protestosuna maruz kaldığını ifade etti. Sigmar Gabriel, yaşanan gergin anların ardından protestocu grubu yanına çağırdı fakat toplanan gençler bu teklifi kabul etmeyerek olay yerinden ayrıldı.