DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’dan Erdoğan’a itiraz geldi!

Almanya’dan Erdoğan’a itiraz geldi!

Almanya bugün bir skandala daha imza attı. Terör örgütü PKK’nın mitinglerine izin veren Almanya’dan Erdoğan’a itiraz geldi.16 Nisan’da gerçekleşecek olan tarihi referandum için çalışmalarını arttıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Almanya’dan itiraz geldi. Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti yönetimi Recep Tayyip Erdoğan’ın istemedi. Ülkedeki herhangi bir mitinge karşı federal hükümetin izin vermeyip, engellemesini istedi. Almanya’dan Erdoğan’a itiraz

Almanya bugün bir skandala daha imza attı. Terör örgütü PKK’nın mitinglerine izin veren Almanya’dan Erdoğan’a itiraz geldi.16 Nisan’da gerçekleşecek olan tarihi referandum için çalışmalarını arttıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Almanya’dan itiraz geldi. Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti yönetimi Recep Tayyip Erdoğan’ın istemedi. Ülkedeki herhangi bir mitinge karşı federal hükümetin izin vermeyip, engellemesini istedi.

Almanya’dan Erdoğan’a itiraz geldi!

Konu ile ilgili olarak Deutsche Welle’in Kölner Stadt-Anzeiger gazetesinde bir haber yer aldı. Gazetenin haberine göre Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti İçişleri Bakanı Ralf Jäger “federal hükümetin Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti ya da Almanya’nın herhangi bir yerinde bu tür mitinglerin düzenlenmesini önlemesi gerektiğini” ifade etti. Almanya terör örgütü PKK’nın mitinglerine izin verip, Erdoğan’ın mitinglerini engellemesi ile tarafını bir kez daha belli etti. Ve Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti İçişleri Bakanı Ralf Jäger’in bu açıklamasına çok sayıda destek geldi.Almanya'dan Erdoğan'a itirazAvrupa Parlamentosu (AP) eski başkanı ve Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) başbakan adayı Martin Schulz da Yazı İşleri Ağı’na (RND) verdiği demeçte, Ralf Jäger’e katıldığını açıkladı. Schulz’un bu açıklaması 30’dan fazla günlük gazetede yer aldı.