DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’dan tatil için Türkiye’ye gelen gurbetçi ölü bulundu

Almanya’dan tatil için Türkiye’ye gelen gurbetçi ölü bulundu

Almanya’da yaşayan tatil için Antalya’ya gelen gurbetçi dairesinde ölü bulundu. Kenan Şimşek’in cesedinin 15 günlük olduğu tahmin ediliyor.

Kendisinden 2 haftadır haber alamayan Almanya emeklisi Kenan Şimşek, Antalya’daki evinde ölü bulundu. Kenan Şimşek’in cesedi Alman vatandaşı kız arkadaşının çabasıyla bulundu.Almanya’dan emekli olan 59 yaşındaki Kenan Şimşek, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki evinde ölü bulundu. Kenan Şimşek’ten 2 haftadır haber alamadığı için endişelenen kız arkadaşı, evinin yakınlarındaki bir esnafı arayarak kendisinden 2 haftadır haber alamadığını ve evi kontrol etmesini istedi.

KÖTÜ KOKULAR YAYILDI

Şimşek’in kız arkadaşının isteğiyle eve giden esnaf daireden gelen kötü kokulardan şüphelenip jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler site görevlileriyle birlikte Şimşek’in dairesine balkondan girdiler.

CANSIZ BEDENİ KOLTUKTA OTURUR HALDE BULUNDU

Eve giren ekipler 59 yaşındaki Şimşek’in koltukta oturur halde cansız bedeniyle karşılaştı. Emekli gurbetçinin cesedinin yaklaşık 15 günlük olduğu tahmin ediliyor.Neden öldüğü bilinmeyen Kenan Şimşek’in kal ve astım hastası olduğu, Almanya’da yaşadığı ve yaz aylarında kız arkadaşıyla Antalya’da tatil yaptığı öğrenildi. Şimşek’in cesedi incelenmesi için  Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


12 yaşındaki çocuk kazayla gurbetçi Enes’i öldürdüGeçtiğimiz aylarda gerçekleşen bir diğer olayda ise 22 yaşındaki gurbetçi genç, bayram ziyareti için gittiği akrabasının evinde kaza kurbanı olmuştu.Konya’da meydana gelen olay şöyle gerçekleşti: 22 yaşındaki Enes Binadem Kayaönü, bayram ziyareti için ailesiyle akrabalarının yanına Konya’ya geldi. Akrabasında yemek yiyen Enes, yemekten sonra 12 yaşındaki akrabası F.G ile dışarı çıkmaya hazırlıyordu. 12 yaşındaki F.G, Enes’e babasının tüfeğini göstermek istedi. Yanlışla silahı ateşleyen F.G, Enes’i sırtından vurdu. Aldığı kurşun darbeleriyle yere yığılan Enes, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Enes Binadem Kayaönü hayatını kaybetti.HAYATINI KAYBETTİalmanyaAv tüfeğinden çıkan saçmaların kurbanı Enes Binadem Kayaönü kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahaleye cevap vermeyince hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi. Fakat burda da tedavilere yanıt vermeyince hayatını kaybetti.SERBEST BIRAKILDIKorkunç olayın hemen ardından 12 yaşındaki F.G Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi. İfadesi alınan F.G savcılık tarafından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.