DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da anne 5 yaşındaki kızının katili oldu

Almanya’da anne 5 yaşındaki kızının katili oldu

Almanya’nın Karlsruhe şehrinde yaşayan 3 çocuk annesi kadın 5 yaşındaki çocuğunun katili oldu. Bilinmeyen bir neden ile küçücük kızını katleden anne daha sonra teslim oldu.41 yaşındaki üç çocuk annesi, Almanya’nın Baden Württemberg eyaletinin Karlsruhe kenti yakınlarında 10 bin nüfuslu Bad Wildbad kasabasında yaşıyordu. Cinayeti işleyen anne daha sonra pişman olarak polise teslim oldu. Gözaltına alınan anne,

Almanya’nın Karlsruhe şehrinde yaşayan 3 çocuk annesi kadın 5 yaşındaki çocuğunun katili oldu. Bilinmeyen bir neden ile küçücük kızını katleden anne daha sonra teslim oldu.41 yaşındaki üç çocuk annesi, Almanya’nın Baden Württemberg eyaletinin Karlsruhe kenti yakınlarında 10 bin nüfuslu Bad Wildbad kasabasında yaşıyordu. Cinayeti işleyen anne daha sonra pişman olarak polise teslim oldu. Gözaltına alınan anne, ifadesi alınarak cinayet hakkında soruşturmanın ilerlediği duyuruldu.5 yaşındaki kardeşlerinin cinayetinden haberi olmayan diğer çocukları o sırada evde olduklarını söylediler. Olay sonrasında haber alan baba ise cinayet gününde evde olmadığını açıkladı.


Almanyalı kadın Türkiye’de lime lime edilip çöpe atıldı

Almanya’nın Berlin doğumlu olan Songül Erçil’in bedeni öldürüldükten sonra lime lime edilip çöpe atıldı. İşte Adana’da yaşanan korkunç olayın ayrıntıları…Adana’da yapılan araştırmalar sonucu çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde rastlanan kesik kol ve bacak yetkilileri harekete geçirdi. Çöpten çıkan bacak ve kolun öncesinde Mersin’de denize atılmış kol ve bacakları olmayan bir cesed bulunmuştu. Yapılan DNA testleri sonucunda bu vücut parçalarının Berlin doğumlu olan Songül Erçil’e ait olduğu ortaya çıktı. Eşi Songül Erçil’i öldürdüğü şüphesi ile kocası Fatih K. gözaltına alındı.