DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da korkutan saldırı alarmı

Almanya’da korkutan saldırı alarmı

Almanya’da korkutan saldırı alarmı sonrası tam 9 okul boşaltıldı. Saldırı tehditi nedeni ile okul yönetimi tüm dersleri iptal etti ve tüm öğrenciler evlerine gönderildi.\r\n\r\n

Almanya’da korkutan saldırı alarmı sonrası tam 9 okul boşaltıldı. Saldırı tehditi nedeni ile okul yönetimi tüm dersleri iptal etti ve tüm öğrenciler evlerine gönderildi.Almanya’da alınan tehditler sonra okul yönetimi harekete geçti. Almanya’nın Braunschweig kentine e-posta ile yapılan saldırı tehditleri bölgedeki 9 okulu boşalttı. Çok sayıda tehdit içeren e-postaların gönderildiği okullardaki yönetim bugün ki tüm dersleri iptal etti. Gelen tehditlerin ardından harekete geçen polis boşlatılan okullarda inceleme başlattı.

Çantalardan trompet çıktı

okul-almanya-Braunschweiger Zeitung gazetesine açıklama yapan bir polis sözcüsü yapılan saldırı tehditlerinin gerçekleşmediğini ve belirtilen saatin geçtiğini ifade etti. Okullarda yapılan incelemeler sonrası okullarda şüpheli çantalara rastlandığını fakat çantaların içinden trompet çıktığını belirtti.